Fıtrat' dış basında

ne sorunu yahu : )))
bana soru sordun,alıntı yaptın
bende cevap verdim
konuya gelince tek Türkiye' de değil
o çok övdüğümüz avrupada amerikada da bunlar olabiliyor diyorum.
başka bi sorun var mı ?

siz oyle bir konusuyorsunuzki Turk polisi mukemmel , digerleri olduren ,doven polislermis gibi.
en azindan gelismis ulkelerde polis yargilanabilir .
neyse ikili tartismaya girmeyecegim, banlanmak istemiyorum. size iyi gunler .

siz oyle bir konusuyorsunuzki Turk polisi mukemmel , digerleri olduren ,doven polislermis gibi.
en azindan gelismis ulkelerde polis yargilanabilir .
neyse ikili tartismaya girmeyecegim, banlanmak istemiyorum. size iyi gunler .
bencede ,zira anlamıyorsunuz demek istediğimi
ee amerikadaki polis neden yargılanmadı o zaman
sizede iyi günler

Emin misiniz sosyal medyayı takip edersiniz siyahların Amerikayı yaktığını görürdünüz. Ferguson da arabaları binaları ateşe verdiler biz de ki yaygaraysa orda ki kıyamet olmalı
Olayların bu şekle girmesini ne Türkiye de ne başka bir yerde tasvip etmiyorum.Yıkmakla yakmakla hak alınacaksa önce pkk ya verilmesi gerek ozaman.Nede olsa yakıp yıkıp öldürüyolar

Amerikanın demokratikliği, demokrasi getirmesi tartışılır zaten ama karışmasın diyorsunuz da bunu hükümete söyleyeceksiniz Obamanın sözünden çıkmayan onlar.
ABD de gecenlerde bir polis mahkum edildi ,nedeni de protestoculara haddinden fazla gozyasartici sprey kullanmasiydi.
Turkiye de bir de o polise odul verirler.
Gezi olaylarinda silahsiz gencler olduruldu , onlarca insanin gozu cikarildi, olduresiye dovulduler .
ceza alan polis var mi ?
merak etmeyin yandas basinda dahil haberleri hergun okurum.
bahsedilen polis yargılanacak..serbest bırakılmadı dün akşam haberlerinde izledim..

sezeryan avrupada'da yasak,Erdoğan söyleyincemi kötü oluyor
hamile ve emziren bir kadını erkekle eşit tutamazsın demiş
burda kadını aşağılayan bişey yok,gerçekten bazı kadınlara herşey müstehak.

Avrupada yasak olunca doğru mu oluyor ?
Avrupaya bizden çok hayranlık duyuyorsunuz ama bunu kendinize bile itiraf edemiyorsunuz...

Polis hakliydi ,yargilansaydi ABD de kiyamet kopmasi lazimdi.Oldurulen genc sucsuz degil hirsizlikdan aranan biriydi.
Turkiye de gencleri oldurulen polislerden hangileri tutuklandi ? Bir polis sadece digerlerinin katilleri nerede ?
Savununda sadece erdogani savunun ,adamin agzindan her cikanin sorgusuz sualsiz Kabul edin.

Bu kısma katılmıyorum ama...O kadar yorumun arasında bu çok gözüme çarptı ne demek polis haklıydı öldürülmesine sebep miydi hırsızlık ? Kesinlikle yargılanması gerek o adamın.

Avrupaya bizden çok hayranlık duyuyorsunuz ama bunu kendinize bile itiraf edemiyorsunuz...

Bu kısma katılmıyorum ama...O kadar yorumun arasında bu çok gözüme çarptı ne demek polis haklıydı öldürülmesine sebep miydi hırsızlık ? Kesinlikle yargılanması gerek o adamın.
ailesyide suçlu buldum arkadaşım..ergenlik yaşında bir genç silahı gösterdiler gerçek silaha çok benzer..ben olayı ırkçılık olarak değerlendirmedim açıkça..tabiki sorgulanmalı polis..

avrupaya hayranlık duyan sizsiniz be
her şeyde dile getiren Avrupa böyle Avrupa şöyle
bende o yüzden Avrupa örneğini verdim
düzgün yorum yapacaksan yap yoksa yapma
yazmak için yazma bana
sezeryanın neyi iyi,gerekli durumlarda tabi olacak.

Adam yasalar önünde eşit olmalarına laf etmemiş ki diğer söylediklerine katılıyorum

Dış basının başlıklarda da çarpıtma var

Back
X