Fıtrati sakin olan çocuk ve üstüne üstüne gelen kabadyilar

svgrcn

Yaşattığını yaşamadan ölmesinkötüler
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
1.100
805
73
40
Merhaba arkadaşlar
Hemen konuya giriyorum .oğlum ilkokul 3.sınıfa giriyor.sakin bir çocuk bebek ligi de öyleydi.kavga nedir bilmez yani.son 1 2 haftadır mutsuz geliyordu eve sorduğumda arkadaşlarımla aram iyi değil galan derdi .bende olur böyle şeyler arkadaşlar arasında der kapatirdim .
Ama bugun çocuk aglayarak eve geldi .aynı serviste aynı sınıfta 2 arkadaşı var .bugün oğlumu sıkıştırmislar seni dovecez.seni öldürecez diye tehdit etmişler ..buraya kadar çocuk dedim ama özel bölgesini tutup sıkmışlar dellendim bu duruma içim acidi .Öğrt.iletisime geçtim ikiside artık söz dinlemiyorlar diyo aileleriyle konuştuğum halde düzelme yok dedi çocuklarda.sınıf grubuna yazdım telefonları yoktu benimle iletisime geçin diye ..ama hamimefendiler okudular dönmedi ler.yarım saat sonra ben aradım .birisi açtı konuştum diğeri telefonu bile acmadi..
Nasıl bir yol izlemeliyim ..çok moralim bozuk ..öğretmen olan arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim..
Şimdi çok Üzgün oğlum uyumak istiyorum deyip yattı .biliyorum uuumuyor yorganin altında..neden böyle çocuk yetistiryorlar ..neden çocuklarına duracakalri yeri bildirmezler bu anne babalar

Canım ya çok üzüldüm. Öğretmen dinlemiyorlar diyerek çekilemez ki kenara niye öğretmen olmuş sözünü dinletemiyorsa?
Okulun rehberlik öğretmenine danışın, en olmadı müdüre kadar taşıyın bu konuyu.
Çocuğunuzu da yalnız bırakmayın, birlikte sinemaya gidin, olmadı evde sevdiği bir filmi açıp izleyin konuşmaya teşvik edin.
Kendi içine kapanmasına izin vermeyin.

Ay kiyamam kuzuya :KK43:
Oglum krese basladiginda, sonra da 1e basladiginda eve gelip huzunlenip aglamistim; kuzum artik benden uzakta, onu nasil koruycam, ya uzerler incitirlerse diye...
Aslinda saldirganlasmadan kendini korumayi, hakkini savunmayi da ogretmeliyiz.
Ogretmenle tekrar konusun ve ailelere de muhakkak ulasin. Ogretmen, dinlemiyorlar diye cekilmesin, uzerinde durulsun konunun.
Hayatta en degerli sey bir cocugun kalbidir.

Nasıl çocuk onlar ya... resmen cinsel tacize uğramış çocuk. Iyi ki size anlatmış.
Öğretmen degilim, ne yapilacagini da bilmiyorum. Ama gerçekten çok üzüldüm oğlunuza.
Çok kötüyüm suan inanin ..artık çocuk büyütmek çok zor .

Bu devirde bazı anneler sadece kendileri çocuk doğurdu, diğerleri çocuklarını ağaçtan topladı

sanıyor.

Bu gün sizin evladınızı üzdüler ama yarın o anneyi üzecekler ve o anne onu yola getirmek için

geç kalmış olacak.

Burada öğretmenin geri çekilmesi gibi bir şey söz konusu olamaz daha doğrusu olmamali ..Eğer bu problemin çözülmesinde bir faydasi olamayacaksa rehber öğretmenden destek almalı..
Kolayca sıyrılmış aradan resmen..

Kıyamam ya şu zorbalık maalesef küçük yaşlardan başlıyor.
Keşke biraz aileler çocuk yetiştirirken bunlarada özen gosterse

Çok kötüyüm suan inanin ..artık çocuk büyütmek çok zor .
Benim de sizin oğlunuz gibi uysal, uyumlu bur oğlum var. Kendi oğluma yapılsa o çocukları ne yapardim Allah bilir. Onlarda çocuk belki düşüncem yanlış ama şuan oturduğum yerden sinir küpü oldum.

Çocuklar büyüdükce dertleride büyüyor klasik akran zorbaligi benim cocuklarimda cok naiftir benzer problemler yasiyoruz hatta geçen senelerde parkta kizim kendisini savunmak icin hafif siddet göstermis abisi kizmis ona biz siddet taraftarimiyiz özür dile demis:)eve aglayarak gelmişti ama bazen siddet taraftarı olmamak çözüm getirmiyor ne yazık ki .Konunuzu takipteyim bakalim nasil öneriler gelecek bence çözümü yok onları yetistiren aileden ne bekliyorsun ki ...en fazla uzakdur yada sana nasil davraniliyorsa sende öyle davran diyebilirsiniz gibi geliyor

Merhaba arkadaşlar
Hemen konuya giriyorum .oğlum ilkokul 3.sınıfa giriyor.sakin bir çocuk bebek ligi de öyleydi.kavga nedir bilmez yani.son 1 2 haftadır mutsuz geliyordu eve sorduğumda arkadaşlarımla aram iyi değil galan derdi .bende olur böyle şeyler arkadaşlar arasında der kapatirdim .
Ama bugun çocuk aglayarak eve geldi .aynı serviste aynı sınıfta 2 arkadaşı var .bugün oğlumu sıkıştırmislar seni dovecez.seni öldürecez diye tehdit etmişler ..buraya kadar çocuk dedim ama özel bölgesini tutup sıkmışlar dellendim bu duruma içim acidi .Öğrt.iletisime geçtim ikiside artık söz dinlemiyorlar diyo aileleriyle konuştuğum halde düzelme yok dedi çocuklarda.sınıf grubuna yazdım telefonları yoktu benimle iletisime geçin diye ..ama hamimefendiler okudular dönmedi ler.yarım saat sonra ben aradım .birisi açtı konuştum diğeri telefonu bile acmadi..
Nasıl bir yol izlemeliyim ..çok moralim bozuk ..öğretmen olan arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim..
Şimdi çok Üzgün oğlum uyumak istiyorum deyip yattı .biliyorum uuumuyor yorganin altında..neden böyle çocuk yetistiryorlar ..neden çocuklarına duracakalri yeri bildirmezler bu anne babalar
Off içim cız etti ya kuzuya
Böylelerinin ana babasını falakaya yatırmak lazım
Her gün okula git gel yapıyorum kuzım için
Erkek cocuklarını görüyorum,cogunlugu canavar gibi
Daha birinci sunıftalar,iki üç kişi olup digerini dövüyolar,araya girip ayırayım desem benide döverler cünkü cocuk gibi kawga etmiyolar,resmen ölümüne vuruyolar

Tek söyleyeceğim, oğlunuzun arkasında durun. Onları korumak, savunmak bizlerin görevi.. Öğretmen ya da her kim yetkiliyse müdür vs. mutlaka bunu çözdürün. Aileleri toplasınlar okula konuştursunlar sizi. Günah yaa.

Bu işin doğrusu yanlisi ne bilmem ama, ben artık sana vuran birine sende vur oğlum diyorum başka türlü kendini korumasi çok zor .

Çok sinirlendim içinde bulunduğunuz duruma ama aile problemli belli ki

Yine aradim kadını acmadi ama gruptaki yazılanları okuyor

O zaman gruba yaz, bir daha böyle bir sey olursa darp raporu falan alacağını söyle, ne demek cinsel organ sıkmak, sakat mı edecekler çocuğu? Oğluna da söyle karşı koysun savunsun kendisini. Uyarmistir zaten defalarca.

Back
X