- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
e istememekte son derece haklısında sende az hatalı degilsin.. kulagına küpe olmuştur umarım :) üzülme..Engelledim o aşağılık sahtekarı ne bi msjını nede yüzünü görmek istemiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e istememekte son derece haklısında sende az hatalı degilsin.. kulagına küpe olmuştur umarım :) üzülme..Engelledim o aşağılık sahtekarı ne bi msjını nede yüzünü görmek istemiyorum![]()
Evet bi anlık boşluguma gelerek öyle ne olduğu belirsiz bi adama numara verdim ama şansım varmışki kısa sürdü sağolasıne istememekte son derece haklısında sende az hatalı degilsin.. kulagına küpe olmuştur umarım :) üzülme..
Araştıracagini sanmam adamın başına vurmuş hemen evlenmek istiyor yapamayacağı şey yok sakin inanıp döneyim deme aman diyimArkaşlar 1 ay önce yanıma biri geldi numaramı istedi iste bayağı uzun zamandır görüyorum beğeniyorum takip ediyorum dedi iste numaranı ver istemezsen sil engelle beni dedi verdim cokta bi sakınca görmedim sonra yazmaya başladı iki günde seviyorumlar falan buluştuk resim istedi annem istiyo diye (1 haftada )anakuzusu ciddiyim evlenme niyetim var gibisinden konuşuyodu tatlıydı bende biraz boşluktaydım etkilendim ne yalan söyleyim ama çok şükür tamamen duygularıma yenilmedim 3 hafta kadar konuştuk en son ben calışıyodum isten cıkışta yanıma geldi seni seviyorum diye haykırdı resmen inandım : ( bende madem ciddisin dedim evlilikle ilgili bi kaç sey sordum kaçamak cevaplar verdi bende bitirdim sonrasında pisman oldum 1 ay geçti neredeyse hala aklımdaydı unutamadım bu arada numaramı değistirdim dayanamayıp yazdım bide ne görüyüm adam bi markete gidip bi kıza numara bırakmış ondan cevap bekliyomuş beni o sandı adımı bilerek söylememistim dedim demek herkese numara dağıtıyosun inkar etti beni hala o markette numara bıraktığı kız sanıyor bende hiç bozuntuya vermedim yazma seni istemiyorum diye yapışkan bir saat ısrar etti sevgilim var istemiyorum dedim gurursuz hala bi konuşalım diyo en son ağır konuştum yazmadı o kızdanda oldu iyi yaptım yalancı adam herkese aynısını yapıyomuş onuda benide kaybetti üzgünüm ama nasıl bu kadar saf oldum( yeni numramıda öğrendi araştırıp bulursa ne yapıyım sizce ? : (
Aynen adam kudurmuş gibi yollarda markette artık nerede tutarsa kız arıyo artık dönermiyim nefret ediyorum ondan : (Araştıracagini sanmam adamın başına vurmuş hemen evlenmek istiyor yapamayacağı şey yok sakin inanıp döneyim deme aman diyim
Ona simdi ne lazım söylüycemde terbiyem müsade etmiyo : (Adam demek ki keklik ariyor
Gerçekten kudurmus neredeyse tvlere verecek numarasını ben karı istiyrem diye bu streste güldüm vallaAynen adam kudurmuş gibi yollarda markette artık nerede tutarsa kız arıyo artık dönermiyim nefret ediyorum ondan : (
Bosver sadaka ver kurtulmussun.Ona simdi ne lazım söylüycemde terbiyem müsade etmiyo : (
Numaramı bi defa degistirdim ailemde sorun olur ikinci değisim ama engelledim onuYa numarani degistir ya da engelle onun numarasini.
Bende stresliydim bayağı ama burda yazan bazı canlar bayağı güldürdü : ) özellikle yukarıda bi tanışma kartı var bi arkadas atmış :))bu kadar uyar ancak bastırıp göndermek lazım o sahtekara :))Gerçekten kudurmus neredeyse tvlere verecek numarasını ben karı istiyrem diye bu streste güldüm vallabence sizde uzmeyin kendinizi Allah kurtarmis
Evet verilmis sadakam varmışta Allah bana onun gercek yüzünü gösterdi : (Bosver sadaka ver kurtulmussun.
Cidden öyle çapkın durmuyodu rol kesmiş demekki serseri adam bi utangaç hali vardı görmeniz lazım iste bi kaç buluşmada geldi ciddiyim kırma annem istiyo diye tutturunca bi resim cekti sadece : (Ben size şok oldum. Adam zaten herkesten numara isteyen biri belli de ama siz nasıl güvenip numara ve foto verdiniz? Cidden şaşılacak şey.
İyi bişey cığacağıdı çıhmadı dont worry be happpyYa noolacaaadi revanchee
Harikasın vallahi ne diyim o mesaja bu cevap süper yakıştıİyi bişey cığacağıdı çıhmadı dont worry be happpy
Teşekkür ederim senin msjda güzeldi : )insaalah sende bana destek tüm arkadaslarımda en iyisi ve hayırlısıyla karşılaşırızHarikasın vallahi ne diyim o mesaja bu cevap süper yakıştı
umarım bundan sonra cok daha iyilerle karsilasirsin
tabi ki doğru değil numara vermen resim vermen ama herkes hata yapıyor benim de birçok hatam var hayatımda herkesin de vardır zatenTeşekkür ederim senin msjda güzeldi : )insaalah sende bana destek tüm arkadaslarımda en iyisi ve hayırlısıyla karşılaşırız
Evet aynen bana öyle ne olduğu belirsiz kisilere deger verip konusmamam gerektiği ders oldu inancın için teşekkür ederim : )tabi ki doğru değil numara vermen resim vermen ama herkes hata yapıyor benim de birçok hatam var hayatımda herkesin de vardır zaten
sen artık dersini almissin bundan sonra çok daha dikkatli olacağına inanıyorum