Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Fiyatı 1500ü geçmeyecek fırın tavsiyesi istiyorum:

turkishe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
89
4
36
Konya
Mrb arkdşlar ben fırın almayı düşünüyorum şuan arçelik- mini mi midi mi fırınım var güzel de pişiriyor ama çok ufak.örneğin misafir için 2 tepsisini de kullanrak poğaça yapsam en fazla 18-20 poğaça çıkıyor.solo fırın almam gerkiyor yeni evimin mutfağına göre...bir de inoxlar parmak izi bırakıyormuş alıp almamakta kararsız kaldım.electrolux,profilo,bosch,,Siemens, arçelik.. ?fikrilerinizi bekliyorum bir de kullnıyorsanız tepsi sayısını da yazarsanız sevinirim

Son düzenleme:
ben hala fırın alamadım arkadşlar ban bir akıl verin.hangi fırın markası?tamboy fırın düşünüyorum ve 1500ü de bulmasa çok sevinrm yeni eve taşınıyoruz da parayı biraz idareli harcamam lazım :) bilindk markalrdan pek şaşmak istemiyorum. profilo nasıldır?yada arçelik yada bosch vs. bir fikir verin.vestel de uygun fiyatlı? lütfen okuyup geçmeyin ne kullanıyorsanz yazın.memnunsanız da değilseniz de...

canım piyasadaki markalrın hepsine baktım bende araştırıyorum.hem fiyatı astronomik olmayan hem de kullanan arkadaşlardan aldığım referanslar doğrultusunda profiloya karar verdim.ben 700 tl.ye beğendim profiloda şu an modeli hatırlayamıycam ama birsürü özelliği vardı ve tipi mipi de gayet iyiydi.alırsam resim eklerim canım

aslında benm de aklımda profilo var. şikayetvar.com da çok az şikayet vardı profilodan.fiyat da uygun bilmiyorum ki.çevremde genelde bosch falan kullanan var da profilo kullannanlar da memnun. onun için fikir istedim ben ekleyeyim resmini bu moddel iyi gibi peşin 900 lira-- 4011wml

canım zaten bosch profilo siemens 3 üde tıpatıp aynı sadece fiyat farklı ...benim yeğenim kullanıyor çok memnun. benim annem tam 21 yıldır profilo buzdolabı kullanıyor düşünsene:3:

öyleyse en iyisi biz profilo alalım :) memnuniyetmi veya memnuniyetsizliğimi yazarım yne. inşallh 1 ay içinde kendi evime taşınıyorum oraya yerleştirip kullnmayı düşünüyorum.sen de alırsan yorumunu bekliyorum

benimkide arçelik no frost ama iki kez servis geldi parçalar değişti acayip ses çıkarıyor valla şaştım kaldım hangisini alcağımı...

Back
X