fizigim yüzünden bunalımdayim lütfen bana fikir verin :((((

ruhlar alemi

en buyuk cezaevi cahil insanin kafasinin icidir..
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
125
29
18
31
mrb 20 yasina evli bi kizim var fizigim berbat kizlar boyum 1.78 kilom 55 cok zayifim istedigim seyleri giyemiyorum göğüs lerim berbat küçükduler zaten emzirdikce daha kötü oldu kalcam yok dümdüz bacaklarin kurdan gibi zaten etrafimdaki insanlar ağaç dali, safinaz, cubuk kraker gibi şeyler söylüyor kizimla evi temizlrmekle uğraşıyorum yemek yiyemiyorum istahim sifir eşim de biraz kilo almami söylüyor nasil almam gerek bütün günüm ayakda geçiyor kendi mi cok kötü hissediyorum :(

Bol bol karbonhidratli yiyecekler ye... diyetisyene de gorunebilirsnz

Günlük alman gereken kalori miktarindan 500 kalori civarı fazla alırsan yavaş ve sağlıklı bir şekilde kilo alırsın..

Fakat kilo almak almak için abur cubur ve sağlıksız besinlere yönelme.
Kaş yapayım derken göz cikarirsin mazallah

Mankenlerin kilosu da seninle aynı .
Manken fiziğine sahipsin bence.
Spor yaparsan da daha güzel vücuda sahip olursun.

diyetisyen işe yararmis gerçekten .. hamur işi yiyemiyorum
sizinle aynı sorunu yaşayan arkadasım vardı oda evli ve bı kızı vardı :) cok zayıftı dıyetıstene gıttı nasıl kı zayıflama sırasında saglıklı zayıflama asıl amacsa kılo almada da saglıklı kılo alma asıl amac olması gerekıyor bunun ıcınde onu ye sunu ye demektense bı dıyetısyene görulmelısınız..O sıze kılo almanız konusunda yardımcı olucaktır..
premature dogan bebeklerın bıle mamaları farklı ınfatrını dıe bı mama var mesela devlet tarafından verılıyor bebeklerın kılo alması ıcın:) Kesınlıkle bı uzmana danısıp bu sorunu halledebılırsınız :)

Spor yapmadan sonuç elde edemezsin dediğin tüm sorunlar gerçekten varsa. Hacim kazanman gerekiyor protein ağırlıklı beslenmen lazım ve ona uygun spor yapman lazım.

Ayrıca yazmadan edemiycem temizlik senin vücudundan önemli mi? Nasıl bu kadar sağlıksız beslenir pardon beslenmezsin?

Kuruyemiş çok önemli fındık fıstık hem iştah açmana yardım eder hemde kilo yapar.

Kendi kafana gore sekerdi hamur isiydi yersen sagliksiz ve orantisiz kilo alirsin. Diyetisyene gdiersen o seni cok guzel yonlendirir. Ilk firsatinda gitmelisin

Back
X