T tubiss14 Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2012 20 0 16 Bolu 1 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tubiss14 #1 kızlar aslında öğrenmek istediğim 2 yıllık ve 4 yıllık bu bölümü okuduğumda aynı mı oluyor ?2 yıllık okuduğumda da mı fizyoterapist olacağım? tam olarak arasında ki fark ne yardımcı olursanız çok iyi olacak :)
kızlar aslında öğrenmek istediğim 2 yıllık ve 4 yıllık bu bölümü okuduğumda aynı mı oluyor ?2 yıllık okuduğumda da mı fizyoterapist olacağım? tam olarak arasında ki fark ne yardımcı olursanız çok iyi olacak :)
sentinuss Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2012 521 3 26 İstanbul 12 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tubiss14 #2 2 yıllık okuyanlar bitirdiklerinde tekniker oluyolar. 4 yıllıklar fizyoterapist oluyor. fark var yani :)
2 yıllık okuyanlar bitirdiklerinde tekniker oluyolar. 4 yıllıklar fizyoterapist oluyor. fark var yani :)
N nniluufer Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2012 51 1 98 15 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi tubiss14 #3 Fizyoterapistim..yaklaşık 1.5 yildir çalışıyorumm..hayatımın en doğru seçimini yapmışim :)
Dilinebelinehakimol Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2014 16 0 1 İstanbul 20 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tubiss14 #4 nniluufer .!.: Fizyoterapistim..yaklaşık 1.5 yildir çalışıyorumm..hayatımın en doğru seçimini yapmışim :) Genişletmek için tıkla... Ya bende sağlık istiyorum ama hangi bölüm bilmiyorum 😞 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nniluufer .!.: Fizyoterapistim..yaklaşık 1.5 yildir çalışıyorumm..hayatımın en doğru seçimini yapmışim :) Genişletmek için tıkla... Ya bende sağlık istiyorum ama hangi bölüm bilmiyorum 😞 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi