- Konu Sahibi aliceinwonderlandq
Merhaba ben lise ogrencisiyim ve bugunden sonra fizikcimden nefret etmeye basladim nedeni ise su bugun hocamiz sinavlarimizi okudu ben sinavdan en yuksek alan 2. Ogrenciyim sonra hoca kagitlari incelememizi istedi inceledik daha sonra bizim sinifla konusmaya basladi bizim sinifimiz okulda derece sinifi bu sinavda notlariniz cok dusuk falan dedi bizi baya azarladi sonra konusurken dediki ben cabalayan kisileri goruyorum sizin sinif hic calismiyo ama aranizda cabalayanlar var dedi ki neye gore degerlendirme yapiyo bilmiyorum daha sonra tenefus oldu arkadasim geldi ve bana x kisisin hoca sinav kagidinda boslarini doldurmus ve yuksek almis dedi ve bu gercekten de olmus x sahsi kendisi de soyledi aslinda onceden de sevmiyordum hocaycunku ben konusmadigim halde derste durduk yere bana kiziyordu gercekten konusmuyordum ve sanki bakislari bizden nefret ediyormuscasinaydi dedim ya zaten onceden sevmiyordum artik hocaya saygim da kalmadi cunku ben hedefleri olan bi insanim cok cabalarim ve hayatimda en nefret ettigim sey de haksizliga ugramaktir artik o hocadnin derslerini bile dinlemek istemiyorum