fizikcimden nefret ediyorum

aliceinwonderlandq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
27
0
86
Eskişehir
Merhaba ben lise ogrencisiyim ve bugunden sonra fizikcimden nefret etmeye basladim nedeni ise su bugun hocamiz sinavlarimizi okudu ben sinavdan en yuksek alan 2. Ogrenciyim sonra hoca kagitlari incelememizi istedi inceledik daha sonra bizim sinifla konusmaya basladi bizim sinifimiz okulda derece sinifi bu sinavda notlariniz cok dusuk falan dedi bizi baya azarladi sonra konusurken dediki ben cabalayan kisileri goruyorum sizin sinif hic calismiyo ama aranizda cabalayanlar var dedi ki neye gore degerlendirme yapiyo bilmiyorum daha sonra tenefus oldu arkadasim geldi ve bana x kisisin hoca sinav kagidinda boslarini doldurmus ve yuksek almis dedi ve bu gercekten de olmus x sahsi kendisi de soyledi aslinda onceden de sevmiyordum hocaycunku ben konusmadigim halde derste durduk yere bana kiziyordu gercekten konusmuyordum ve sanki bakislari bizden nefret ediyormuscasinaydi dedim ya zaten onceden sevmiyordum artik hocaya saygim da kalmadi cunku ben hedefleri olan bi insanim cok cabalarim ve hayatimda en nefret ettigim sey de haksizliga ugramaktir artik o hocadnin derslerini bile dinlemek istemiyorum

Merhaba ben lise ogrencisiyim ve bugunden sonra fizikcimden nefret etmeye basladim nedeni ise su bugun hocamiz sinavlarimizi okudu ben sinavdan en yuksek alan 2. Ogrenciyim sonra hoca kagitlari incelememizi istedi inceledik daha sonra bizim sinifla konusmaya basladi bizim sinifimiz okulda derece sinifi bu sinavda notlariniz cok dusuk falan dedi bizi baya azarladi sonra konusurken dediki ben cabalayan kisileri goruyorum sizin sinif hic calismiyo ama aranizda cabalayanlar var dedi ki neye gore degerlendirme yapiyo bilmiyorum daha sonra tenefus oldu arkadasim geldi ve bana x kisisin hoca sinav kagidinda boslarini doldurmus ve yuksek almis dedi ve bu gercekten de olmus x sahsi kendisi de soyledi aslinda onceden de sevmiyordum hocaycunku ben konusmadigim halde derste durduk yere bana kiziyordu gercekten konusmuyordum ve sanki bakislari bizden nefret ediyormuscasinaydi dedim ya zaten onceden sevmiyordum artik hocaya saygim da kalmadi cunku ben hedefleri olan bi insanim cok cabalarim ve hayatimda en nefret ettigim sey de haksizliga ugramaktir artik o hocadnin derslerini bile dinlemek istemiyorum

bu yaşlarda "benmerkezci" oluyorsunuz. öğretmen sizden nefret etmez. öğretmenler iyiliğiniz için sizlere kızabilir. dersi dinlemezsen öğretmenle zıtlaşırsan sen kaybedersin. dersini iyi dinle. ileride bugünlerini tebessümle hatırlayacaksın.

tatlım benim ben seni inan yürekten anlıyorum çünkü benzer bir durum benim de lise de başıma geldi o zamanlarda çok kızıdım sinirlendim fakat aradan seneler geçtikten sonra ve torpil yapıldığının düşüdüğün ne yerlere geldiğini gördükten sonra inan hiçbir değeri kalmıyor. Canını sıktığına değmez bence :51:

belki de öbürleri hocaya fizikçi diye hitap etmedikleri için hocayla araları iyidir ne dersin
x kişisi ve öbür kişini hocaya iftira etmedikleri ne belli
ayrıca hocanın senden nefret etmekten daha önemli bir sürü işleri var

Son düzenleme:
bak canım,nefret etmek sadece sana zarar verir, fizik gibi önemli bir dersi öğrenemezsin.dersi dinlemek istemiyorum demişsin, bu yanlış.şimdi oturup bir düşün, hissettiklerin yüzünden geleceğini etkileyen bir hata yapmak mantıklımı sence.
bu konuyu hocanla konuşabilirsin sonuçta en yüksek 2. notu almışsın.test çöz hocana göster.elimden geldiğince çalışıyorum de bence.bazı hocalar böyle konuşarak öğrencileri hırslandırmaya çalışır genelde,sana kızdığı olmuşsa bile o çoktan unutmuştur.her gün yüzlerce öğrenciyle uğraşıyor çünkü. emin ol böyle konuşması öğrenmeniz için,yoksa sallasın kafasını otursun ,umursamasın, uğraşmasın sınıf içi disiplini sağlamasın, gürültü patırtı olsun ona zararı yok.parasını gene alır her şekilde.

Back
X