Merhaba hanımlar.
26 haftalık hamileyim bebeğim bacak ve kol boyu 22 hafta olarak geliyor 2 gündür dünyam başına yıkılmış arastiriyom sürekli salı günü prinatalog gideceğim. Böyle soylenipte sağlıklı doğan bebekler varmı aceba.
Konu hakkında bilgim yok, konunuz üstte kalsın diye yaziyorum. inşallah Bilen arkadaşlar yardımcı olur
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın rabbim şifa versin geçmiş olsun
Konu hakkında bilgim yok, konunuz üstte kalsın diye yaziyorum. inşallah Bilen arkadaşlar yardımcı olur
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın rabbim şifa versin geçmiş olsun
benim bebeğimin de bacak boyu 2 hafta geriden, kafasi 1 hafta ileriden geliyordu. bir kez gitmek zorunda kaldığım bir doktor cüce vs dedi, ben de mahvolmustum. kendi doktoruma, bir kaç kez gittigim perinataloga sordum bir çok defa, kayda değer bir şey olmadığını söyledi. cüce de doğmadı nihayetinde. umarım saglicakla doğar bebiş
benim bebeğimin de bacak boyu 2 hafta geriden, kafasi 1 hafta ileriden geliyordu. bir kez gitmek zorunda kaldığım bir doktor cüce vs dedi, ben de mahvolmustum. kendi doktoruma, bir kaç kez gittigim perinataloga sordum bir çok defa, kayda değer bir şey olmadığını söyledi. cüce de doğmadı nihayetinde. umarım saglicakla doğar bebiş
Merhabalar benimde gebeliğim boyunca fl değeri 2-3 hafta geriden kafası 2-3 hafta kadar ileriden gitti…3 Perinatalog 2 kadın doğum doktoru gördü…perinatolıglardan biri cüceliğe benzemiyor ama kimse sana garanti veremez biyopsi yapılmadan dedi…tüm gebeliğim aşırı stresli geçti. En son alanında en iyilerinden Prof dr Recep has a gittim o sorun yok sadece tıknaz bir bebek demişti..34. Haftadan sonra 3 hafta olan gerilik 2 haftaya düştü …önemli olan geride olan değerin haftalık olarak aynı oranda uzaması ve diğer belirtilerin olmaması…bu konuyla ilgili herşeyi tüm forumları yazılanların hepsini tekrar tekrar okumuştum en son Recep hoca bu saatten sonra zaten bişey yapılamaz stres yapma deyince öyle doğabilir o da benim bebeğim artık çaresi ne ise en iyi şekilde önümüze bakacağız diye düşünmüştüm…maşallah doğduğunda sıkıntı yoktu şimdi 2 aylık gelişimini takip ediyoruz…Bu aşamaları yaşamış biri olarak size tavsiyem gidebiliyorsanız deneyimli bir perinatolağa gidin…bu değerlerin hepsi önde yada geride olup bebiş sıkıntısız doğabiliyor her bebiş ve gelişimi kendine özel….
Merhaba hanımlar.
26 haftalık hamileyim bebeğim bacak ve kol boyu 22 hafta olarak geliyor 2 gündür dünyam başına yıkılmış arastiriyom sürekli salı günü prinatalog gideceğim. Böyle soylenipte sağlıklı doğan bebekler varmı aceba.
merhaba,
bende suan 27 haftaligim ve 6-7hafta gerilik mevcut. sizi o kadar iyi anliyorum ki... hamileligim zehir oldu. en iyi perinatolaga Atil Yuksel e muayene oldum ama herkes test sonucu bekliyor. cucelik degil ama iskelet hastaligi var ama hangisi bilmiyoruz testlerle ogrenecegiz diyorlar. çapa ya yonlendirildik, oradan devam ediyoruz. konu basligi da actim sirf bu konuyla ilgili bakabilir misiniz
merhaba,
bende suan 27 haftaligim ve 6-7hafta gerilik mevcut. sizi o kadar iyi anliyorum ki... hamileligim zehir oldu. en iyi perinatolaga Atil Yuksel e muayene oldum ama herkes test sonucu bekliyor. cucelik degil ama iskelet hastaligi var ama hangisi bilmiyoruz testlerle ogrenecegiz diyorlar. çapa ya yonlendirildik, oradan devam ediyoruz. konu basligi da actim sirf bu konuyla ilgili bakabilir misiniz
Geçmiş olsun sizede inşallah bişey yoktur bende perinatoloji gittim doktor bana 4 hafta gerilik var dedi ama işte doğum kadar böyle giderse kısa boylu olur ama ara açılırsa akondroplazi de olabilir dedi başı gövdesi haftası ile uyumlu sadece kol bacak yemem içmem dikat ediyorum. Ebe bana bol calsium al dedi yoğurt süt beslen inşallah düzelir henüz daha 26 haftadasın dedi. Çok var doğuma ve böyle denipte gayet sağlıklı doğan çok çocuk var dedi.
Merhabalar bende 15 haftalık hamileyim fl hl kısalığı ve toraks darlığı mevcut bebeğimde doğsa bile ciğerleri gelişmediği için yaşayamaz dedi dr um böule olupta bebeği iyi olan var mı perşembe günü kurula gireceğim lütfen yardım edinnn
Geçmiş olsun sizede inşallah bişey yoktur bende perinatoloji gittim doktor bana 4 hafta gerilik var dedi ama işte doğum kadar böyle giderse kısa boylu olur ama ara açılırsa akondroplazi de olabilir dedi başı gövdesi haftası ile uyumlu sadece kol bacak yemem içmem dikat ediyorum. Ebe bana bol calsium al dedi yoğurt süt beslen inşallah düzelir henüz daha 26 haftadasın dedi. Çok var doğuma ve böyle denipte gayet sağlıklı doğan çok çocuk var dedi.