fl kisaligi lutfen yardim:(

hulyaamurat

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
6
0
6
35
İstanbul
37+3 gunluk hamileyim dr femur kemiginin 3 hafta 1 gun geriden geldigini soyledi daha once bir haftaydi sona geldim bu kadar artmis cok korkuyorum ayni problemi yasayan varmi

37+3 gunluk hamileyim dr femur kemiginin 3 hafta 1 gun geriden geldigini soyledi daha once bir haftaydi sona geldim bu kadar artmis cok korkuyorum ayni problemi yasayan varmi

Merhaba,

Femur kısalığı ile ilgili araştırma yaparken sizin mesajınızı okudum. Doktorlar o zaman için ne söylemişlerdi 3 haftalık geri kalma ile ilgili. Benim doktorumda bekleyip göreceğiz diyor başka bir şey demiyor.İnsan ister istemez tedirgin oluyor. İnşallah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almışsınızdır ve herhangi bir problem yoktur. Konu ile ilgili yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Teşekkürler

Doğum ydptınız mı? Bebekleriniz inşallah sağlıkla doğmuştur.benim bebeklerde 3 hsftalık gerilik var 20.haftadayım. ağlamaktan ni hal oldum.umarım cevap yazarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…