Flash Forward

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
ff8263017.jpg

Yönetmen: David S. Goyer

Tür: Drama,Sci-Fi

Ülke: USA

Oyuncular (ilk 5): John Cho, Jack Davenport, Joseph Fiennes, Zachary Knighton, Peyton List

Lost’tan bildiğimiz “Flash Forward” olayı dizi oluyor. 2009 - 2010 sezonunda yayınlanacak olan Flash Forward’ın oyuncularından biri Lost’taki Penny, Sonya Walger. ABC’de yayınlanacak olan dizi Robert J. Sawyer’ın “Flash” adındaki romanından uyarlanmış.

Konusu ise şöyle: 2009 yılında, gündemi de bu sene meşgul eden hatta insanların paronayakça davranarak deneyin başlayacağı gün çocuğunu okula göndermediği, dağlara çıktığı CERN Büyük Hadron Çarpıştırıcısı, Higgis bozonu araştırmalarına başlar. Ve paronayak dediğim kişiler haklı çıkar ve herkes bilincini 2 dakika 17 saniye kaybeder. Uyandıklarında ise flash forwardlar, yani gelecekten bazı görüntüler hatırlamaktadırlar.

Dizinin diğer oyuncuları; Sonya Walger, Joseph Fiennes, Courtney B. Vance ve John Cho.

Alıntıdır

Flash Forward - Official Trailer (Can You Change Fate?)

[dailymotion]video/x9dwk2_flash-forward-trailer-officiel-can_shortfilms[/dailymotion]

hım güzele benziyorkaydirigubbakcemile2

Muhteşem bir başlangıçtı. Bayıldım bayıldımmm sırnaşık şey

Aslında geleceği görmek iyi birşey değilmiş, kabusa döndü onca hayat :sinifsinif:

Çocuklardan birşey çıkıcak bence..

Süper iki bölümdü:lepi:

3. bölümü sabırsızlıkla beklemekteyimsositososito

Neden 2 dakika 17 saniye?

FlashForward için de teoriler uçuşmaya başladı. Bunlardan biri ise şu;

İncil’de geçen 2:17 numaralı ayet:
“In the last days, God says, I will pour out my Spirit on all people. Your sons and daughters will prophesy, your young men will see visions, your old men will dream dreams.”

Kelime kelime çevirisini yapmayacağım(neticede ayet olduğu için beceremeyebilirim) ama kısaca bahsettiği şu;
Oğullarını ve kızlarınız gelecekten haber verecekler, gençleriniz görüntüler görecek, yaşlılarınız da hayal görecekler.

Ve bu ayet dünyanın son günleriyle alakalı bir ayetmiş.
Şimdi de FlashForward’ da’ olayın buna dayandırıldığına dair yorumlar yapılıyor. Dizi tam olarak dini konulara girmese bile, bu “2 dakika 17 saniyelik bayılmayı” planlayan kişilerin dini bir amaçları olabilir.

Ayrıca ilk bölümün sonunda Nicole’ün (Charlie’nin bakıcısı) “Bence Tanrı bizi cezalandırıyor.” dediğini de unutmayalım.

--chaley--

Alıntıdır

3.bölümünü dün izledim.. çok beğenmedim aslında ama çerezlik niyetine izleniyor işte... :)

3. bölümü de güzeldi gerçekten..Bu da Lost gibi saracak:)))

Flashforward dizimax'te

Son günlerde hepimizin merakla izlediği ve üzerinde tartışmalar yürüttüğümüz flashforward, Digiturk dizimax kanalında yayına başlıyor. Dizinin yayın tarihleri hakkında bu adresten bilgi alabilirsiniz.

Alıntıdır

dizinin adi ilk dikkatimi ceken oldu Lostta sIkca flashforward gectigi icin sora bide baktim bizim penny ve charliemde var delikafadulden hatta ilk basta richard sandim basroldekini lostun hasreti iyce kafama vurmus :roflol::roflol:
izledim ve tuttum ben bu diziyi :lepi:

kızlar dizi uzunca bir ara verdi. Sanırım martta başlayacak. Ben şimdiden merak etmeye başladım. Bu arada o Charlie miydi? Ben benzettim ama çıkartamamıştım. Başroldeki de Richarda benziyo ama. Aşık Shakespeare'de oynamıştı.

kızlar dizi uzunca bir ara verdi. Sanırım martta başlayacak. Ben şimdiden merak etmeye başladım. Bu arada o Charlie miydi? Ben benzettim ama çıkartamamıştım. Başroldeki de Richarda benziyo ama. Aşık Shakespeare'de oynamıştı.

Evet Charlie gördüğün :smiley-cool: 30 martta yeni bölüm..

30 mart mı !! ama bu haksızlık ya kaydirigubbakcemile ben o zamana kadar çatlarım , off başladığıma pişman oluyorum hep :gitme:

izleyeniniz var mı aranızda böyle şiddettleee tavsiye edicek... suanda ben fringe i izliyorum..bende onu siddetle tavsiye ediyorum...bu da yine lostun yapımcılarından degil mi zaten lostta oynayanlar var..

Back
X