flora klinik (clinic)?

awe20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
3
0
1
29
merhabalar

Ben komple vücut ya aldırma ve karın germe operasyonu için araştırmalara başladım.
Flora klinik bana samimi geldi ve sizlerden daha önce orada bu estetiği yapıp da memnun kalan veya kalmayan herkesten tecrübelerinizi yazmayı bekliyorum.

Gerçekten çok korkuyorum ama başka çaremin olmadığında çok iyi biliyorum
Googledaki yorumlar benim gözümde iyisi de kötüsü de hep yalan çünkü yorumlar bu kadar birbirinden farklı olamaz sizlerden yardım bekliyorum arkadaşlar.

Merhaba. Ben 1 yıl önce karın germe ve liposakşın oldum. Benim ameliyatım ve sonrası ile ilgili yazdıklarımın hiç biri yalan değil. Hangi konuda yardım istiyorsun. Ben ameliyat Ankara da oldum. Ve aynı zaman da da karın germeyle beraber burun ameliyatı da olmuştum.

Merhaba. Ben 1 yıl önce karın germe ve liposakşın oldum. Benim ameliyatım ve sonrası ile ilgili yazdıklarımın hiç biri yalan değil. Hangi konuda yardım istiyorsun. Ben ameliyat Ankara da oldum. Ve aynı zaman da da karın germeyle beraber burun ameliyatı da olmuştum.

aslinda genel olarak flora clinic hakkinda yorum istiyordum ama ankara da bana uyar.. nereye gittiniz doltorun ismi neydi islemden memnunmusunuz? hastane nasildi doktorlar calisanöar dikkat etmem gereken ne var?

Ankara da Dr yağmur reyyan erol a oldum. 100.yıl hastanesinde 2 gece kaldım eşim refakatçilik yaptı. Taburcu olduktan 6 gun sonra drenlerim çıkarıldı. Yani ben agrı sızı enfeksiyon falan yasamadım sadece liposakşın dan dolayı halsizlik oldu başkada bileyim yoktu. Mesela doktoruma çok sıkı tembihlemiştim uyandıktan sonra kusmayım diye ayılıncada hiç midem bulanmadım sadece herkesde oldugu gibi üşüdüm Bi 15 dk falan titreme sürdü.ben memnunum yani toplam da 2.5 kg alındı karnımdan. 1 kg yağ ve 1.5 kg da deri fazlalığım vardı.

Back
X