Florence Nightingale de tüp bebek yaptıran varmı??

ssahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
107
29
98
merhaba hanımlar... bu ayın sonunda tüp bebek tedavisine başlayacağım :18:
Florence nıghtıngale de tedavi gören varmı ve nasıl sonuç aldınız? yaşadıklarınızı paylaşmanızı rica ediyorum beni çok iyi anlarsın inanılmaz tedirginim

florans doktorları istanbul cerrahi den oraya gecti ben ilk denememi orada yaptırdım hamile kaldm düsükle sonlandı .Ama gercekten doktorları hemsireleri harikaydı cok memnun kalmıstım herkese tavsiye ederim benim doktorum sami meftun cengiz di bende kısmat olursa mart gibi yaptırıcam bu kez prof lemi ibrahimogluna sansın bol olsun............

bende ilk denememi eylülde florance has. yaptırdım. Boş gebelik oluştu. O zaman ekip başkaydı. Şİmdide şubat başı 2. tedavime başlıyorum. Doktorum Bülent Baysal görüşmeye gittim çok memnun kaldım kendisinden. Zaten kendi kadın doğum doktorum bülnt beye yönlendirdi benii. Hastanede süper bir yer sürekli gittiğim hastanedir.
Sen hangi doktorlar tedavini yapacaksın.
Hayırlı olsun tedavin.
İnşallah bebişlerimize kavuşuruz.

teşekkürler yorumlarınız içimi rahatlattı :) benim doktorum aydın demircan. görüşmelerimizden ve muayenelerden çok memnun kaldım açıkçası ama içimde de tedrginlik var haliyle... bu ay sonu başlayacağım tedaviye bakalım nolucak.

Hepimize nasip olur inşallah annelik

Back
X