• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Flormar perfect coverage fondoten

cennet35

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.578
1.533
373
arkadaşlar flormar perfect coverage fondoten kullanan var mı almak istiyorum ama iyi olup olmadığından emin olamadım bilenler aydınlatabilirler mi beni??bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

arkadaşlar flormar perfect coverage fondoten kullanan var mı almak istiyorum ama iyi olup olmadığından emin olamadım bilenler aydınlatabilirler mi beni??bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

flormar kullanmadım sadece ojelerini alırım nadiren kendini yeniledi deselerde yinde piyasadaki düşük kalite ürünleri sattığını düşünüyorum pudra fondöten gibi ürünler önemlidir yanlış ürün cildi bozar o nedenle kaliteli markalardan almanı öneririm maybelline max factor veya clinique gibi

sen hangisini kullanıyosun yani kalıcı olsun istiyorum internette okurken bunun kalıcı olduğundan bahsetmişler kullanmadığım için bilmiyorum bende tavsiyeye ihtiyacım var bu arada sağol tatlım opuyorumnanaktan

sen hangisini kullanıyosun yani kalıcı olsun istiyorum internette okurken bunun kalıcı olduğundan bahsetmişler kullanmadığım için bilmiyorum bende tavsiyeye ihtiyacım var bu arada sağol tatlım opuyorumnanaktan

ben pudra olarak max factor creme puff kullanıyorum hem fondöten hem pudra yerine geçiyor yıllardır kullanırım memnunum göz altı kapatıcısı olarakta yeni bitti clinique veya mac almayı düşünüyorum sevgiler

Merhaba ben kullanıyorum. tavsiyeyi bu siteden aldım ve sırf memnuniyetimi bildirmek için siteye üye oldum. En pahalısından ucuzuna hepsini denedim yurtdışındaki markaları bile denedim. Şimdi favorim flor mar

ben flormardan kullanıyorum rimelim hariç . Pudram ve fondçtenim ki yeni aldım Flormar gayet memnunum. Çoğu kullananlarda sivilce problemini azalttı :) ayrıca vichy ninkileri önermem tanıdığım kim kullansa yüzü hem parlıyor hemde dahada sivilceleniyor :)
Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin :)

canım benimde cildim yağlı az sivilceler var ara ara.ben o yüzden flormarın mat toch olanını kullnıyorum memnunum gayet iyi.cam şişede basmalı pompası var kullnımı çok pratik.bi kez bas yetiyor tüm yüze.e vitaminliymiş.ben memnunum en açık rengini aldım tenim açık olduğu için

canım benimde cildim yağlı az sivilceler var ara ara.ben o yüzden flormarın mat toch olanını kullnıyorum memnunum gayet iyi.cam şişede basmalı pompası var kullnımı çok pratik.bi kez bas yetiyor tüm yüze.e vitaminliymiş.ben memnunum en açık rengini aldım tenim açık olduğu için
Bu e vitamini işine bende takıldım bak gerçi ben nemlendiricimle onu karşılıyorum :)

kızlar bende almayı düşünüyorum t bölgem yağlı tek tük sivilcelerim var onları arttırır mı acaba?

ben yeni aldım, gayet güzel. güneş koruma faktörlü. kapatıcı. süngerle uyguluyorum çok hafif ve güzel duruyor. mac fondötenim der var ama parlama yaptı diye kullanamamıştım. flormar kendini geliştirmiş

kızlar bende almayı düşünüyorum t bölgem yağlı tek tük sivilcelerim var onları arttırır mı acaba?
ben de T bölgemden şikayetçiyim :) fakat vazgeçemediğim tek fondöten Flormar Perfect coverage. Çünkü hiç sivilce yapmıyor. Ona bakılırsa max factor de paraben içeriyor. Yani demek istediğim; içerisinde aynı maddeler olan fondötenlerde pahalı olanını tercih etmek mantıksız. Çünkü sadece adı var o markaların. Bu fondöteni çok sevdim çünkü tenimi bebek gibi yapıyor. Sevgiler :)

ben dün kullandım arkadaşımınkinden harika, hatta şimdi onun siparişini vercem, ysl armani kryolan kullandım, kryolan supra color dan daha iisine rastlamamıştım ancak o biraz daha ağır, bu çok güsel kapatıo

asla önermeyeceğim ilk ve son kullanacağım fondöten.. özellikle yağlı ciltlere asla önermem. yüzüm sivilce içinde kaldı nalet olsun aldıgım gune yazık..

Back
X