Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar flormar perfect coverage fondoten kullanan var mı almak istiyorum ama iyi olup olmadığından emin olamadım bilenler aydınlatabilirler mi beni??bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
sen hangisini kullanıyosun yani kalıcı olsun istiyorum internette okurken bunun kalıcı olduğundan bahsetmişler kullanmadığım için bilmiyorum bende tavsiyeye ihtiyacım var bu arada sağol tatlım opuyorumnanaktan
Bende yağlı bi cilde sahibim ama yapmadı bende sivilce filan :) Kullananlardada öyle , önemlisi gözenekleri kapatmıyor ve cildin nefes almasına izin veriyor :)yani benimcildim de yağlı sivilec e falan yapmaz demi
Bu e vitamini işine bende takıldım bak gerçi ben nemlendiricimle onu karşılıyorum :)canım benimde cildim yağlı az sivilceler var ara ara.ben o yüzden flormarın mat toch olanını kullnıyorum memnunum gayet iyi.cam şişede basmalı pompası var kullnımı çok pratik.bi kez bas yetiyor tüm yüze.e vitaminliymiş.ben memnunum en açık rengini aldım tenim açık olduğu için
ben de T bölgemden şikayetçiyim :) fakat vazgeçemediğim tek fondöten Flormar Perfect coverage. Çünkü hiç sivilce yapmıyor. Ona bakılırsa max factor de paraben içeriyor. Yani demek istediğim; içerisinde aynı maddeler olan fondötenlerde pahalı olanını tercih etmek mantıksız. Çünkü sadece adı var o markaların. Bu fondöteni çok sevdim çünkü tenimi bebek gibi yapıyor. Sevgiler :)kızlar bende almayı düşünüyorum t bölgem yağlı tek tük sivilcelerim var onları arttırır mı acaba?
asla önermeyeceğim ilk ve son kullanacağım fondöten.. özellikle yağlı ciltlere asla önermem. yüzüm sivilce içinde kaldı nalet olsun aldıgım gune yazık..arkadaşlar flormar perfect coverage fondoten kullanan var mı almak istiyorum ama iyi olup olmadığından emin olamadım bilenler aydınlatabilirler mi beni??bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile