Flört aşaması ve sevgililik

filizfilizta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
408
219
103
Flörtle sevgililik arası olan durumda iletişim nasıl olmalıdır? Her güne günaydınla baslamak abartı bence. Ama koca gün hic iletişim kurmamak da cok soğutucu bir durum.

Her gun aynı saat civari aramak mı daha iyi? Hep ondan mı beklemeli ya da biz mi daha fazla iletisim kurmaliyiz kafam cok karisik cunku mesajlasmayi sevmiyor hep gec cevap vs derken sohbet edilmiyor. Telefonda konusunca uzun konusuyoruz onda da hep ortak tanidiklardan vs konuşuyoruz geyik muhabbet.

Valla tavsiyelerinize ihtiyacim var nasıl bir iletisim duzenimiz olmali? Nelerden bahsetmeliyiz? O aksama kadar aramadiysa ben aramali miyim ya da mesaj mi atmaliyim yoksa ondan mi beklemeliyim...?

Not: Karşımdaki kişi şu kütük dediğimiz tiplerden. Hicbir iltifatı, flörtlü konuşması falan yoktur. Konusunca düz muhabbet ediyoruz :(

Son düzenleme:
Herkesin hayati ve beklentileri farklidir icinizden geldigi gibi yasayin sevginizi.

Bana kalsa ben gun icinde mesajlasmayi da seviyorum ama o gercekten sevmiyor mesajlasmayi ve araya saatler giriyor cevap verene kadar. Bu yuzden ne yapacagimi bilemiyorum ne sıkmak istiyorum ne uzak kalmak

Çok boğmadan ilgilenilmeli bence. Standardı da yok bu işin. Geyik yapmak iyidir :) arada daha özel şeyler de konuşursunuz.

Bana kalsa ben gun icinde mesajlasmayi da seviyorum ama o gercekten sevmiyor mesajlasmayi ve araya saatler giriyor cevap verene kadar. Bu yuzden ne yapacagimi bilemiyorum ne sıkmak istiyorum ne uzak kalmak

Ise karsilikli birbirinizden beklentilerinizi sizi neyin mutlu edip neyin mutsuz ettigini konusarak baslayabilirsiniz biraz da anlayis, hosgoru eklersiniz bize de size mutluluklar dilemek duser :)

Anlayamadım ben. Karşılıklı bir açılmanız oldu mu?

Kendimden örnek verecek olursam;
Eşimle ilk zamanlarımızda eşim her gün iş çıkışı görüşmek istiyordu.
Bir iki defa reddettim ama sonra dayanamadım bende müsait olduğum zaman yani hemen hemen her akşam üzeri görüştük.
Ayrıldıktan sonra da eve gidene kadar telefon da konuşurduk.
1.5 yıl oldu hala deli gibi konuşacak konularımız var.
(İnşallah devam eder)
Geyik muhabbeti de yaptık yapıyoruz ama romantikte yaparız dengede yani.

çok kasmaya gerek yok ama bu flört döneminin tez vakitte neticeye kavuşturulması taraftarıyım. bilmiyorum nasıl bir yapın var ama bi akşam mesaj at müsait misin seninle konuşmak istiyorum diye. ara ve söyle hangi konumdayız biz de. hoşlanıyorsan söyle. velhasıl tutma öyle içinde. belki kütük biri değil de karşı tarafa girişken biri değildir

çok kasmaya gerek yok ama bu flört döneminin tez vakitte neticeye kavuşturulması taraftarıyım. bilmiyorum nasıl bir yapın var ama bi akşam mesaj at müsait misin seninle konuşmak istiyorum diye. ara ve söyle hangi konumdayız biz de. hoşlanıyorsan söyle. velhasıl tutma öyle içinde. belki kütük biri değil de karşı tarafa girişken biri değildir

Ben de neticeye kavusmasini istiyorum 1 bucuk ay oldu tık yok ve bir yandan kpssye hazırlandığı icin hayatinda bana yer bulamiyor gibi bir durum soz konusu. Yani iletisimi surduruyor görüşmek istiyor ama vakit ayirmiyor emek vermiyor malesef

Anlayamadım ben. Karşılıklı bir açılmanız oldu mu?

Kendimden örnek verecek olursam;
Eşimle ilk zamanlarımızda eşim her gün iş çıkışı görüşmek istiyordu.
Bir iki defa reddettim ama sonra dayanamadım bende müsait olduğum zaman yani hemen hemen her akşam üzeri görüştük.
Ayrıldıktan sonra da eve gidene kadar telefon da konuşurduk.
1.5 yıl oldu hala deli gibi konuşacak konularımız var.
(İnşallah devam eder)
Geyik muhabbeti de yaptık yapıyoruz ama romantikte yaparız dengede yani.

Onceki 3 bucuk yillik iliskimde biz de oyleydik tam dediginiz gibi. Ama karsidakine bagli bu durumlar malesef. Bununla oyle bir iletisim kurmak imkansiz özellikle mesajlasmamiz yok gibi bir sey. 2 gunde bir arar uzun konusuruz o kadar

Aynen!
Flört olayı aslında çok sıkıcı.
Neyin en olduğu belli değil.
Sonucunda da olumsuz çıkma ihtimali ise hep bir tedirginlik.

Galiba flort donemini tek basina yasiyorsun.
Bizim sevgililik arefesinde, her boslugunda mesajlasmamiz olurdu. Gunaydin, kahvalti yaptin mi, bugun napiyorsun, nerdesin, uyudun mu, hangi diziyi izliyorsun, dizi bitince yaz vs vs...
Zaten 1-2 gorusme sonrasi da aramizdakiler netlesti. 15 gun sonra da evlenme teklifi :KK50:

Aynen!
Flört olayı aslında çok sıkıcı.
Neyin en olduğu belli değil.
Sonucunda da olumsuz çıkma ihtimali ise hep bir tedirginlik.

Ben zaten hoşlandığımı iliski istedigimi defalarca belli ettim ve daha fazlasini yaparsam eminim ki pisman olur kendimi yipratirim cunku karsimsaki adamin emek vermesi de onemli bir sey. Su anli durumda gercekten oyle bir durumu haketmiyor cunku boyle açılmalar icin de bir motivasyon gerekiyor. Benim oyle bir motivasyonum yok malesef cunku gercekten ilgisiz davranıyor

Back
X