Flört aşaması ve sevgililik

Galiba flort donemini tek basina yasiyorsun.
Bizim sevgililik arefesinde, her boslugunda mesajlasmamiz olurdu. Gunaydin, kahvalti yaptin mi, bugun napiyorsun, nerdesin, uyudun mu, hangi diziyi izliyorsun, dizi bitince yaz vs vs...
Zaten 1-2 gorusme sonrasi da aramizdakiler netlesti. 15 gun sonra da evlenme teklifi :KK50:

Oo ne kadar hızlı yasamissiniz. Nasil o kadar cabuk evlenme asamasina geldiniz sasirsim doğrusu. Benimki flört sevmeyen tiplerden galiba. Boğa burcu ve oyle romantiklik falan da yok. Üzülüyorum dogrusu yani bazen durup bakınca ben bu adamdan neden hala hoslaniyorum neden hala bir seyler bekliyorum diye kendime kiziyorum sonra iletisim kurunca yine yumusuyorum hayatimda olsun istiyorum.

Ben zaten hoşlandığımı iliski istedigimi defalarca belli ettim ve daha fazlasini yaparsam eminim ki pisman olur kendimi yipratirim cunku karsimsaki adamin emek vermesi de onemli bir sey. Su anli durumda gercekten oyle bir durumu haketmiyor cunku boyle açılmalar icin de bir motivasyon gerekiyor. Benim oyle bir motivasyonum yok malesef cunku gercekten ilgisiz davranıyor
Olabilir.
Hemen hepimizin tek taraflı hoşlandığı kişiler olmuştur.
Adam da istemiyordur.

Oo ne kadar hızlı yasamissiniz. Nasil o kadar cabuk evlenme asamasina geldiniz sasirsim doğrusu. Benimki flört sevmeyen tiplerden galiba. Boğa burcu ve oyle romantiklik falan da yok. Üzülüyorum dogrusu yani bazen durup bakınca ben bu adamdan neden hala hoslaniyorum neden hala bir seyler bekliyorum diye kendime kiziyorum sonra iletisim kurunca yine yumusuyorum hayatimda olsun istiyorum.
Seni ilk gordugum an evlenecegim kisi oldugunu anlamistim dedi aciklama olarak. Tektasi aldim ama birbirimizi tanidigimizi dusunmeden ekstra bir adim atmadik.
Flort sevmeyen tiplerden oldugunu dusunmuyorum, sadece aranizdaki iliskinin cabalamaya degmeyecegini dusunuyor. Her turlu seni hak etmiyor. Ondan once sen kes iletisimi.

Istemiyorsa iletisim de kurmasin gorusmek de istemesin yani nedir o zaman niyeti iyice kafam karisiyor
Bazı insanlar böyledir.
Vakit geçirmeyi severler.
İlla sevgili olmaya gerek yok,beraber hoş sohbet edelim,gezelim,tozalım yeter kafası.
Bir ara ben de böyle yaşıyordum. :spor:

Back
X