Flort donemi

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Merhaba bayanlar
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var
Daha oncede erkek arkadasim oldu ayrildik
Bu konu farkli olgun biri var karsimda ben 22 o 34
Olgun isi gucu olan birisi
2 kere gorusmemizoldu ilgili suan tanimaya calisiyoruz
Gayey iyi konusuyor ama konusurken bazen susuyorum konuscak biseylerbulamamak bu noktada normalmidir
Gerildim sanirim
Baska nelere dikkat etmek gerek

Arada yaş farkı olan ilişkiyi sürdürebilmek her yiğidin harcı değil. İlgi alanlarınızın hayata bakışınızın benzer olması lazım. Eğer bu yoksa konuşacak bir şey bulmamanız normal.

Yas farkindan mi diyorsunuz suan iliski vs yok sadece tanisma durumu tekrar tekrar dusunecegim
Elbette ki yas farkından, daha genceciksin ne işin o yaşta adamla yahu, yani mutlu olan da vardır da bence baştan böyle bir ilişkiye başlamaya gerek yok.

Ayrica adama asik degilsin gibi geliyor. Biraz ask acisindan ve birazda sanirim daddy issues var diye daha yasli bir adam ile beraber olmak istiyorsun. Kendini bu sekilde dahada olgun his ediyorsun gibime geliyor.

Ask hele ilk basta cok önemlidir. Ortada bir kimya yakalanmis olmali. Saatlerce hersey ve hicbirseyden konusulmali, geyik yapilmali, kahkaha atilmali.

Yani "adam olgun, arabasi evi var" bir iliski nedeni degildir.

22 yaşında birisi kendinden 10 yaş büyük birinden hoşlanabilir tabi ki ama bu hayranlıktır daha çok bence.

Çünkü kendisi işe girmenin ne kadar zor olduğunu bildiğinden erkeğin iyi bir işi varsa, kendisinin öğrenim kredisi duruyorken erkek arabasını almışsa ya da ev kredisini ödüyorsa, kendisi otobüs kuyruğundayken erkek arkadaşı istediği yerlere arabayla gezme şansı sunuyorsa hoş gelir.
Erkek o yollardan çoktan geçmiştir.

Bir de önceden kuşak farkı 30-40 yıl arasında oluşurken artık bu 10-15 yıla indi bence. Çünkü ben kendimden 10 yaş küçük (21-22yaşında) birinin dilini, sosyal medyayı kullanış şeklini anlamakta bile zorlanıyorum zaman zaman.

Bunu yazıyorum ama sizi küçümsediğim için değil. 22 yaşındayken hayat artık toz pembe olmaktan çıkıp yavaş yavaş kendi yüzünü göstermeyen başlar. İlgi alanlarınızı keşfedin muhakkak. Sizin yapmayı hayal ettiğiniz şeyleri o da hayal ediyor mu bakın.

Ayrica adama asik degilsin gibi geliyor. Biraz ask acisindan ve birazda sanirim daddy issues var diye daha yasli bir adam ile beraber olmak istiyorsun. Kendini bu sekilde dahada olgun his ediyorsun gibime geliyor.

Ask hele ilk basta cok önemlidir. Ortada bir kimya yakalanmis olmali. Saatlerce hersey ve hicbirseyden konusulmali, geyik yapilmali, kahkaha atilmali.

Yani "adam olgun, arabasi evi var" bir iliski nedeni degildir.
Ee tabikide asik degilim suan ev araba dusunmuyorum zaten sadece tanima ciddi bisey olur mu olmaz mi
Yeni tanıdığım 2 kez gorustugum birine asik olunmuyor tabi tanima asimasi sevgili degiliz

Ee tabikide asik degilim suan ev araba dusunmuyorum zaten sadece tanima ciddi bisey olur mu olmaz mi
Yeni tanıdığım 2 kez gorustugum birine asik olunmuyor tabi tanima asimasi sevgili degiliz

Tam yeni tanidigin insana asik olunuyor. Ben asik olmadigim bir insani tanimak istemezdim sahsen.
Yani ask dediysem büyük duygulardan bahs etmiyorum. Bir cekim, bir kipirdatma, kelebeklesme olmali. Bunlar olmaz ise, bosuna zaman kayibi bence.

Allah aşkına abi diyeceğiniz adamlara nasıl koca diyebiliyorsunuz ? Cidden midem kalkıyor böyle yaş farkı olan ilişkilerde.

Tam yeni tanidigin insana asik olunuyor. Ben asik olmadigim bir insani tanimak istemezdim sahsen.
Yani ask dediysem büyük duygulardan bahs etmiyorum. Bir cekim, bir kipirdatma, kelebeklesme olmali. Bunlar olmaz ise, bosuna zaman kayibi bence.
Haklisiniz begenme hoslanma var tabi ask olmasi mumkun degil suan icin

Yaninda gergin ve kendin olamayip dogal davranmıyorsan o iliski gitmez baslamadan bence son ver yas farkı da bence cok.etkilidir zamanla bunu zaten goruceksin zıtlıkları

Back
X