Flort donemi

Haklisiniz begenme hoslanma var tabi ask olmasi mumkun degil suan icin

Ama icin kipirdiyormu? Saatlerce telefonda konusup, kahkaha atiyormusun? O aklina geldiginde gülümsüyormusun? Senin begenme daha cok mantiksal gibi, adam akilli, isi var maasi var, iyi kötü sohbet ediyoruz seklinde. Bu sekilde bir arkadas begenilir, bir sevgili degil.

Yas farki olan iliskiler olabilir de, siz cok etkilenmis gibi anlatmiyorsunuz, yasiniz genc onunuzde cok farkli ve yasi size daha uygun firsatlar olacaktir. Sizin yasinizda bu kadar yasca buyuk biriyle iliskiye ne gerek var siz ondan sıkılabilirsiniz o da sizi yeterince olgun bulmayabilir.

Merhaba bayanlar
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var
Daha oncede erkek arkadasim oldu ayrildik
Bu konu farkli olgun biri var karsimda ben 22 o 34
Olgun isi gucu olan birisi
2 kere gorusmemizoldu ilgili suan tanimaya calisiyoruz
Gayey iyi konusuyor ama konusurken bazen susuyorum konuscak biseylerbulamamak bu noktada normalmidir
Gerildim sanirim
Baska nelere dikkat etmek gerek
Aslında konuşma konusunda kendinizi kasmasanız sorun yaşamazsınız ama siz daha çok gencsiniz şimdi hoşuna giden iş ciddiye binince size çocuk gibisin vs olgun ol gibi söylemlerde bulunabilir . Aranızda yaş farkı değil olgunluk farkı var yani karşınızdaki insan gençlik deli dolu çağlarını atlatmış düşünce açısından uyumsuzluklar yasayabilirsiniz

Back
X