• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört edip arkadaşız diyen erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acaba yazip icimde kalanları söylesem mi? Cok güzel konuşarak noktaladik.Ama ona hakkimi helal etmiyorum. Ona hic bisey demediğim için arkadaşina yan gozle bakan biri gibi oldum.
Hiç gerek yok yazmaya. Boşuna adamın gururunu egosunu şişirirsiniz.

Ne kadar bu tip durumlarda kızsak üzülsek de, ortada yazılı bir akit yok, evlilik/nikah yok, adı koyulmuş bir ilişki bile yokken insanların her an vazgeçip gitme hakları var. Adam da bu hakkını kullanmış, basit bakmak lazım olaya.

Next diyin ve devam edin yolunuza..

insanların vazgeçmek gibi bir hakları var. Hatırlasanız iyi olur.

İlk başta ilgi duyup sonra yok ben bu insanla sevgili olmak istemiyorum deme Hakkı var insanların. Bu yüzden beddua etmek saçmalık

Tıpkı şey gibi düşünün. Bir kadın olarak bir erkekle duşa girebilirim ama cinsel ilişki istemeyebilirim. Bu adamın bana beddua etme ya da tecavüz etme hakkını doğurmaz

Bir erkek vardı. Benimle muhabbet etmek istedigini soyluyordu.basbasa kahve içmek istedigini soyluyordu ve bana karsi cok kibardi. Geceleri mesajlasiyorduk. Randevulasip bulustuk. Aylarca bas başa bulustuk ve bana iltifatlar ediyordu. Ben de bana aşık olduğunu düşünmüştüm. Ona acildim ama beni reddetti. Daha sonra da hic konuşmadık. Ben herseyi yanlis mi anlamisim sizce amaci neydi? Ha bir de bir sorum daha var. Içimde ukte kaldi. Acaba yazip icimde kalanları söylesem mi? Cok güzel konuşarak noktaladik.Ama ona hakkimi helal etmiyorum. Ona hic bisey demediğim için arkadaşina yan gozle bakan biri gibi oldum.

Saygınızı bozmayın. Zorla güzellik olmaz açılmışsınız zaten olmamış flört etmek istemiş gibi ama frekans tutmamış demek ki öyle derseniz kuyruk acısı gibi gözükür. Sessiz kalmak en iyisi. Yolunuza bakın.

Beddua etmiyorum. Hakkimi helal etmiyorum. Çünkü beni sömürdu. Arkadaş demeye hakki yok.

Sömürdü ne anlam da zorla mı görüştünüz belki de yara bandı yaptı sizi başka birini seviyordu böyle ihtimal de var. Adını o koymadı ise sürekli buluşup durmasaydınız siz tercih etmişsiniz gitmeyi. Sınırları koyun başta her zaman. Sevgili gibi davranıyorsa isim de koymak zorunda bu çizgiyi aştırmasaydınız.

Beklentileriniz farklıymış. Bazen insanlar hareketlerinin başkaları için ne anlam ifade ettiğinin farkında olmuyor.
Bence asla iletişim kurmayın.

Bazı üyeler gülmüş ama ben de yaşıyorum. Erkekler flört etmeye çalışıyor ciddi anlamda. Asılıyor kahve içmeye çağrıyor sonra arkadaşız diyorlar. Beğenseler bile. İlişkiye hazır değilim ayağı

Sömürdü ne anlam da zorla mı görüştünüz belki de yara bandı yaptı sizi başka birini seviyordu böyle ihtimal de var. Adını o koymadı ise sürekli buluşup durmasaydınız siz tercih etmişsiniz gitmeyi. Sınırları koyun başta her zaman. Sevgili gibi davranıyorsa isim de koymak zorunda bu çizgiyi aştırmasaydınız.
Ben sunu öğrendim ki insanlari bazen kırmak gerekiyormuş. Israrlarini kirmamak icin gitmistim cunku cok efendi bir cocuktu. Kiyamadim. Sonra onu sevdim maalesef. Gerçekten sevdim kimseyi sevmediğim kadar. Adi konmadigi icin zaten sinirlenip konuyu actim. Ona gore devam edicektim. Cevabimi da aldim. Ona kötü hic bisey demedim. Rahatsiz da etmedim. Sevdirmek icin herseyi yapmisti kendini. Nasip demek ki değilmiş. Sevdiğim icin bulusuyordum. O da benimle buluşmak icin cok hevesliydi yani bilmiyorum nasil frekans tutmadi. Ama karsi cinsle sürekli başbaşa bulusup sonra da o insanın yanlis anlayabilecegini farz edip araya mesafe koyarsin ki karsi taraf yanlis anlamasin ben ilk buluşmada isteksizdim ama kendime dedim ki istemiyosan cocugun duygularıyla oynama

Bazı üyeler gülmüş ama ben de yaşıyorum. Erkekler flört etmeye çalışıyor ciddi anlamda. Asılıyor kahve içmeye çağrıyor sonra arkadaşız diyorlar. Beğenseler bile. İlişkiye hazır değilim ayağı
Birakiniz gulsunler. Onlara söylenecek bisey yok vicdanlarina kalmış. Ancak baslarina gelise anlarlar.

Ben sunu öğrendim ki insanlari bazen kırmak gerekiyormuş. Israrlarini kirmamak icin gitmistim cunku cok efendi bir cocuktu. Kiyamadim. Sonra onu sevdim maalesef. Gerçekten sevdim kimseyi sevmediğim kadar. Adi konmadigi icin zaten sinirlenip konuyu actim. Ona gore devam edicektim. Cevabimi da aldim. Ona kötü hic bisey demedim. Rahatsiz da etmedim. Sevdirmek icin herseyi yapmisti kendini. Nasip demek ki değilmiş. Sevdiğim icin bulusuyordum. O da benimle buluşmak icin cok hevesliydi yani bilmiyorum nasil frekans tutmadi. Ama karsi cinsle sürekli başbaşa bulusup sonra da o insanın yanlis anlayabilecegini farz edip araya mesafe koyarsin ki karsi taraf yanlis anlamasin ben ilk buluşmada isteksizdim ama kendime dedim ki istemiyosan cocugun duygularıyla oynama

Haklısınız da işte empati kurmaktan acizler. Şuan için yapabileceğiniz birşey yok onu anlatmak istiyorum. Bu kadar keşke bağlanmasaydınız hemen. Hiçbirşey net değil sadece hoş vakit geçirmek var.
Demek ki sizle vakit geçirmek hoşuna gitmiş ama ilerisini istememiş ilişkiye hazır olmayabilir. Bazen ne kadar uyumlu olursak olalım oan istekli olmayabiliriz. Unutamadığı biri yada başka sorunları da olabilir yada gelecek görmedi. Bazen de erkeklerin işlerine gelmiyor açıkçası böyle sorumluluk almak istemiyorlar.
Bu konu vaat vermemişse suçlayamayız pek. Siz oldurmaya çalışmış ve beklemişsiniz. Nasip değilmiş boşverin yani onu.
İsteksiz adamı ne yapacaksınız? Asıl sen bilirsin deyip hiç tepki vermezsen şaşırıyorlar. Kimsenin egosunu beslemeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X