- 17 Temmuz 2017
- 4
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi QuinnHarley12
iyi geceler. bir derdim hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var. dışarıdan sert duran bir ifadem var ve sert bakan birisiyim, yumuşatmaya çalışsam da tuhaf boş bir bakışım oluyor, kaşlarım kalkıyor ayarlayamıyorum bir türlü(bunu çevremden duyduğum için söylüyorum) normalde karşılıklı muhabbet ederken çekinmiyorum da mesela yeni biriyle tanışırsınız, bakışıp sinyal vermek istersiniz ki karşı taraf adım atsın ya da tepkisini görün ki o da sizden elektrik almış mı anlayın, karşılıklı tebessüm edin vs. ama bu sorunum yüzünden bakışamıyorum kimseyle, ay çok utanç verici. genel olarak bakışlarla ilgili bir sorunum var yani. neyse. ya bakışmaya çalıştığım erkek kişisi bu kız niye bana tuhaf veya kızgın kızgın veya ebleh ebleh bakıyor diye düşünürse, rezillik. ya da rahatsız olursa bakışlarımdan
bugün yaşadım daha bu olayı tanışamadım, gitti gül gibi çocuk, sabahtan beri aklımda. ben ne yapayım sizce? aynada deniyorum çok hoşum çok tatlıyım ama dışarıda beceremiyorum o bakışları ben ya sürekli kaşımı, gözümü nasıl tutucam diye düşünüyorum