flört etmeyi beceremiyorum

QuinnHarley12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
4
2
1
30
iyi geceler. bir derdim hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var. dışarıdan sert duran bir ifadem var ve sert bakan birisiyim, yumuşatmaya çalışsam da tuhaf boş bir bakışım oluyor, kaşlarım kalkıyor ayarlayamıyorum bir türlü(bunu çevremden duyduğum için söylüyorum) normalde karşılıklı muhabbet ederken çekinmiyorum da mesela yeni biriyle tanışırsınız, bakışıp sinyal vermek istersiniz ki karşı taraf adım atsın ya da tepkisini görün ki o da sizden elektrik almış mı anlayın, karşılıklı tebessüm edin vs. ama bu sorunum yüzünden bakışamıyorum kimseyle, ay çok utanç verici. genel olarak bakışlarla ilgili bir sorunum var yani. neyse. ya bakışmaya çalıştığım erkek kişisi bu kız niye bana tuhaf veya kızgın kızgın veya ebleh ebleh bakıyor diye düşünürse, rezillik. ya da rahatsız olursa bakışlarımdan:olamaz: bugün yaşadım daha bu olayı tanışamadım, gitti gül gibi çocuk, sabahtan beri aklımda. ben ne yapayım sizce? aynada deniyorum çok hoşum çok tatlıyım ama dışarıda beceremiyorum o bakışları ben ya sürekli kaşımı, gözümü nasıl tutucam diye düşünüyorum:KK17:o_O

Acaba kaşlarını aldirsan veya şekil verdorsen olur mu? Çünkü bazı kaş tipleri surata ciddi bir ifade veriyor. Bilemedim şimdi :))

Acaba kaşlarını aldirsan veya şekil verdorsen olur mu? Çünkü bazı kaş tipleri surata ciddi bir ifade veriyor. Bilemedim şimdi :))
ben de bilemiyorum açıkçası :D kaşlarım hafif kavisli acaba ondanmı dersiniz? yok ama gerçekten bu yazdıklarım dışında bazen bakışlarımı kontrol edemiyorum ya çok ilginç ve elimde olmayan bir durum. geçen dayım dedi neden ölü balık gibi bakıyorsun diye ve gerçekten öyleydi kontrol edemedim sanki ama bu dediğim arada oluyor tabi

Kaç yaşındasınız acaba?Ben de normalde duruşum serttir ama alakam yok gülerim komiklik felan yaparım.Beni ilk görenler tanımadan ne kadar burnu havada havalı gibi laflar dermiş tanışınca aa biz seni öyle düşünmüyorduk felan diye itiraf ederlerdi.Hatta bir çok erkek duruşumdan çekinip haber yollarlardı başkalarıyla.Her neyse ben bundan rahatsızlık duymazdım beni tanımak isteyen tanıdıgında zaten anlıyor.Size de tavsiye ederim çok takmayın.Şu var ancak saç kesimi kaş şekli de bunu değiştirebiliyor.

Sizi asıl ifade eden şeyler yüzünüz değil, konuşmanız, ses tonunuz ve tavırlarınızdır.
Ayrıca o ne biçim tarif? Caps varsa alırız bi dal.

Quinn, öyle uzaktan uzağa bakışmayı boşver sen, zamanı gelince gerçekten çok beğenip sevdiğin biri ile karşılıklı oturduğunda bakışlarının nasıl hayranlık, sevgi ve şefkat dolu olduğuna sen bile inanamayacaksın. O sevgi gözlerden adeta fışkırıyor :KK48:

Not: Çevresi tarafından sürekli çok sert olmak, şahin gibi keskin ve sert bakmak konusunda uyarı alan ben söylüyorum bunu :spor:

Not 2: O sert duruşunu görüp yanına gelip tanışmaktan çekinen erkeklerin uzak durması daha hayırlı bu arada, hani " iyi ama ben böyle bakarken yanıma kimse yanaşamıyor" diye düşünüyorsan diye ekleyeyim dedim.

Back
X