Flort kisisi, taktik lazim kizlar!!

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kizlarrrr kirmizi alarm. Yardiminiza ihtiyacim var.
Ben internetten bi beyle tanistim 1 ayi gecti biraz. Kafa yapimiz vs cok uydu muhabbet akip gidiyordu su gibi. Biz 2 haftada 3 kez bulustuk. Ve 3unu de ben ayarladim zira sinav haftamdayim ve ben ne zaman musait olursam o zaman gorusebiliyoruz. O calisiyor bu arada yaslar 25e 22.
Bulusmalar gayet iyiydi ve konusma hic kesilmedi, her bulusmadan sonra tesekkur icerikli eve vardim sen de evde misin mesajlari atti. Bende de “beni begenmedigine dair” hicbir intiba yaratmadi acikcasi.
Eh ben de etkilenmisim ki pacam tutusarak buraya konu aciyorum: 2 gundur konusmuyoruz. Dun bi tatli fotosu atmis bana ben de afiyet olsun dedim, beraber olsun bi gun demis lakinnn bu kadarr!!! Yazmiyor. Her gun konusmaya alisik oldugumuzdan ne oldu ki simdi diyorum vallahi sinavi saldim konsantre olamiyorum son gorulme kovaliyorum.
dipnot:Son bulusmada bir dersle ilgili bana yardim etmesi icin bulustuk bir seyle ugrasirken acayip seksiydi ben de aldim basimi gittim fazla flortlesmis olabilirim ve cocuk sanirim bi tik muhafazakar:dondurma:
Cok mu flortoz gorundum de cocuk kendini geri cekti diye dusunuyorum.
sonucta henuz 3.gorusmemiz idi.
Bana beresini vermisti giderken kafamdan cikarip ona taktim sonra sarildim orda bi’ utandi duraksadi gibi oldu. Bir de hep ben temas ediyorum cok dokungacimdir:confused:
Ne yapiyim kizlar taktik?! Gordugunuz bir olumsuzluk vardir da ben goremiyorumdur belki...
Ben yazmali miyim ondan mi beklemeliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Azıcık ağırdan alsaydın iyİ olurdu. Flörtü abartmış olabilirim diyorsun ne yaptın mesela?
Benim düşünce şeklim bu değil ama adam muhafazakar diyorsun, muhtemelen daha iki görüşmede böyle davrandı herkese aynıdır gibi şeyler düşünüp kendini geri çekmiş olabilir.

ufff halbuki en son milattan once fi tarihinde sevgilim olmustur.kimseye de boyle degilim ama erkek zihniyeti iste ne diyeyim..olacagi var ise olur:110:

Yorum yapacak pek ayrıntı yok bir şey diyemiyorum o yüzden ama illa bir sorun olmasına da gerek yok. 2 hafta sonra insan kendi kendine düşünürken aslında hoşuna gitmediğini fark edip soğuk yapabilir veya o arada başka biri ağır basmıştır vs.

haklisiniz aslinda. Boylece biticek mi:olamaz:

Kizlarrrr kirmizi alarm. Yardiminiza ihtiyacim var.
Ben internetten bi beyle tanistim 1 ayi gecti biraz. Kafa yapimiz vs cok uydu muhabbet akip gidiyordu su gibi. Biz 2 haftada 3 kez bulustuk. Ve 3unu de ben ayarladim zira sinav haftamdayim ve ben ne zaman musait olursam o zaman gorusebiliyoruz. O calisiyor bu arada yaslar 25e 22.
Bulusmalar gayet iyiydi ve konusma hic kesilmedi, her bulusmadan sonra tesekkur icerikli eve vardim sen de evde misin mesajlari atti. Bende de “beni begenmedigine dair” hicbir intiba yaratmadi acikcasi.
Eh ben de etkilenmisim ki pacam tutusarak buraya konu aciyorum: 2 gundur konusmuyoruz. Dun bi tatli fotosu atmis bana ben de afiyet olsun dedim, beraber olsun bi gun demis lakinnn bu kadarr!!! Yazmiyor. Her gun konusmaya alisik oldugumuzdan ne oldu ki simdi diyorum vallahi sinavi saldim konsantre olamiyorum son gorulme kovaliyorum.
dipnot:Son bulusmada bir dersle ilgili bana yardim etmesi icin bulustuk bir seyle ugrasirken acayip seksiydi ben de aldim basimi gittim fazla flortlesmis olabilirim ve cocuk sanirim bi tik muhafazakar:dondurma:
Cok mu flortoz gorundum de cocuk kendini geri cekti diye dusunuyorum.
sonucta henuz 3.gorusmemiz idi.
Bana beresini vermisti giderken kafamdan cikarip ona taktim sonra sarildim orda bi’ utandi duraksadi gibi oldu. Bir de hep ben temas ediyorum cok dokungacimdir:confused:
Ne yapiyim kizlar taktik?! Gordugunuz bir olumsuzluk vardir da ben goremiyorumdur belki...
Ben yazmali miyim ondan mi beklemeliyim
Canım kardeşim yani adamı ürkütmussun :D ava çıkan avcı gibi yazmışsın :D yazma bekle.

Ay çok tatlısınız 🤭 Öncelikle muhafazakarlıktan olduğunu hiiiç sanmam, çok muhafazakarsa sosyal medyada muhafaza etsin kendini beyefendi. Ben genelde sosyal medya tanışmalarına iyi bakamıyorum tabi nasıl nerde tanıştığınız da önemli ama. Belki ilgisini çeken başka biri daha olmuştur. Ben olsam yazdırmak için bi şeyler yapardım mesela oturduğu yere yakın bi yere gidip story atın, yazınca da konuyu bi şekilde iki gündür az konuşmanıza getirip nedenini sorun. Siz yazmayın yazdırın yani ama olay sürüncemede kalmasın.

Bende teması seven biriyim. Devamlı dokunurum atlarım üzerine karşımdakinin. Ama seninki biraz acele olmuşş :dondurma: korkutmayalım ceylanlarımızı .. Bi sonraki buluşmada daha ağır davran.

Ay çok tatlısınız 🤭 Öncelikle muhafazakarlıktan olduğunu hiiiç sanmam, çok muhafazakarsa sosyal medyada muhafaza etsin kendini beyefendi. Ben genelde sosyal medya tanışmalarına iyi bakamıyorum tabi nasıl nerde tanıştığınız da önemli ama. Belki ilgisini çeken başka biri daha olmuştur. Ben olsam yazdırmak için bi şeyler yapardım mesela oturduğu yere yakın bi yere gidip story atın, yazınca da konuyu bi şekilde iki gündür az konuşmanıza getirip nedenini sorun. Siz yazmayın yazdırın yani ama olay sürüncemede kalmasın.

haklisiniz ya. Cok muhafazakarsan bulusmaya da gelme arkadasim:110:
Yani o bana mesaj attiginda bunu sormali miyim? Cok agresif olmaz mi?
Sey yazmayi dusundum saka ile karisik “ne ilgisiz adamsin yahu hadi benim sinavlarim var da yazamiyorum:((“
Yine mi cok gevsegim :D off yapamiyorum vallahi bu isleri

haklisiniz ya. Cok muhafazakarsan bulusmaya da gelme arkadasim:110:
Yani o bana mesaj attiginda bunu sormali miyim? Cok agresif olmaz mi?
Sey yazmayi dusundum saka ile karisik “ne ilgisiz adamsin yahu hadi benim sinavlarim var da yazamiyorum:KK43:(“
Yine mi cok gevsegim :KK70: off yapamiyorum vallahi bu isleri
Yok agresif değil tatlı tatlı. Mesela o size bu tarafa gelmişsin hiç haberim yok tarzı bi cümle kurar yüksek ihtimal. 2 3 gündür pek konuşamadık meşgulsün diye rahatsız etmeyeyim dedim gibi olabildiğince taatlı tatlı laf sokuyoruz yani 😉

Back
X