Flort kisisi, taktik lazim kizlar!!

taktiğe gerek var mı ki içinden geldiği gibi davranmalısın bence. ama dokunmaktan falan hoşlanmayan biriyse dikkat edebilirsin mesafene

Yurumeyip koşmuşsun urkutmussun ceylani :D ya da aklima diger alternatif geliyor.Daha cazip gelen biriyle konusmaya baslamis ta olabilir

Netten çıkan adamlar genelde aynı bende vardı böyle kendilerini geri çekiyorlar emin ol konuştuğu başka biri vardır kişi kendini çekiyorsa sende kendini çekeceksin yoksa acı gelir boşver gitsin
İlk konuyu açtığımdal

Salak gibi sürekli aklımda
Arkadaşın aklı bu kadar kolay karışıyorsa hiç yanaşma derim 🙄
Kizlarrrr kirmizi alarm. Yardiminiza ihtiyacim var.
Ben internetten bi beyle tanistim 1 ayi gecti biraz. Kafa yapimiz vs cok uydu muhabbet akip gidiyordu su gibi. Biz 2 haftada 3 kez bulustuk. Ve 3unu de ben ayarladim zira sinav haftamdayim ve ben ne zaman musait olursam o zaman gorusebiliyoruz. O calisiyor bu arada yaslar 25e 22.
Bulusmalar gayet iyiydi ve konusma hic kesilmedi, her bulusmadan sonra tesekkur icerikli eve vardim sen de evde misin mesajlari atti. Bende de “beni begenmedigine dair” hicbir intiba yaratmadi acikcasi.
Eh ben de etkilenmisim ki pacam tutusarak buraya konu aciyorum: 2 gundur konusmuyoruz. Dun bi tatli fotosu atmis bana ben de afiyet olsun dedim, beraber olsun bi gun demis lakinnn bu kadarr!!! Yazmiyor. Her gun konusmaya alisik oldugumuzdan ne oldu ki simdi diyorum vallahi sinavi saldim konsantre olamiyorum son gorulme kovaliyorum.
dipnot:Son bulusmada bir dersle ilgili bana yardim etmesi icin bulustuk bir seyle ugrasirken acayip seksiydi ben de aldim basimi gittim fazla flortlesmis olabilirim ve cocuk sanirim bi tik muhafazakar:dondurma:
Cok mu flortoz gorundum de cocuk kendini geri cekti diye dusunuyorum.
sonucta henuz 3.gorusmemiz idi.
Bana beresini vermisti giderken kafamdan cikarip ona taktim sonra sarildim orda bi’ utandi duraksadi gibi oldu. Bir de hep ben temas ediyorum cok dokungacimdir:confused:
Ne yapiyim kizlar taktik?! Gordugunuz bir olumsuzluk vardir da ben goremiyorumdur belki...
Ben yazmali miyim ondan mi beklemeliyim

Bekle. Bunaltma
Ve o muhafazalar sen değilsen burada bir dünya görüşü farkı var şimdi olsa ilerde olmaz...

Amaaaan . Olduğun gibi ol kimse için kasma kendini. Hoşuna gitmediysen kendi bilir.
Internetten tanışınca böyle oluyor. Kendi başıma da geldi. Artık akıllandım kims ile konuşmuyorum yazana cevap vermiyorum.

Back
X