E bir cacık olmayacak insanları onlar sizi terkedene kadar tolere etmeye devam ederseniz giden 8 ay da olur 4 sene de.
Bence en büyük hatanız bu.
Dünyada şerefsiz insandan çok bir şey yok. Hepimizin karşısına çıkıyor. Ama hayatımizi mahvetsin istemiyorsak yoldaki işaretleri görünce yol veriyoruz, daha da muhatap olmuyoruz . Ben yaz basinda çok tatlı bir çocukla tanismistim, beraber romantik komedi tadında birkaç gün geçirdik, telefonu benim fotoğraflarımla doldu, o vapurdan bu vapura Elele , şarkılar söyleyerek birkaç buluşma geçirdik. Sonra 1) iş cikisimda buluşacağımizi beklerken birden hiç hesapta olmayan bir akrabasına gidesi tuttu ki benim sehrimde tanıdığı kimse olmadığını söylemişti - 6. Hissime güvenirim yalan gibi geldi
2) birkaç gün sonra beraber cekindigimiz resimlere bakıp galeride geri geri giderken tam da benim iş cikisima gelmediği gün olan tarihe geliyorduk ki birden panikleyip telefonun tuş kilidine dokundu
3) telefon bendeyken çektiği güzel fotolarmi kendime atarken sabah benle buluşmadan önce iki kıza bir şey yazdığını gördüm
4) adını- icerigini bilmediğim ama logosundan arkadaşlık sitesi izlenimi veren uygulamalar indirmişti. Bu 4 doneden anladım ki bu adamdan bir bok olmaz. Açık açık söyleyip konuşmayı kestim, o da inkar etti tabii ki:) ama önemli değil. Benim için yeterince sebepti bu bir sürü minik şey.
Sizde de belirti bir değil iki değil beş değil, on tane olmuş. Hala inatla konuşmaya devam etmek, Sherlock Holmes lige savunmak sizin tercihiniz.
Bence doğru yolda degilsiniz