Flörtselll

Sevgılı olmadan üstelik te tesettürlü biri olduğunuz için diyorum bu konuda hassasiyetiniz varken adamın evinde işiniz ne .gitmeyin tabiki.birsey yaşanıp yaşanmaması degıl mevzu .uygun degıl.tarzınız ve tavrınız uyumlu olsun.ne işiniz var adamın evinde.
Ben şimdi adama desem ki sevgili değiliz gelmem evine E arkadaşça çağırdım zaten derse djdjdjd bu durumda sevgiliyken de gitmemem lazım zaten

Öneride bulunur musunuz
Altındağ da altınköy diye bir mekan var. Önceden rezervasyon yaptırıp gidebilirsiniz.İçeride sobalar var sıcacık.Biz kış aylarında bile eşimle oraya giderdik. Ayrıca büyük bir yer. Gezebilirsiniz içeride. Bir sürü restorant var kafeler var. Hepsi konseptli. Bir deneyin derim çok beğeneceksiniz.

Altındağ da altınköy diye bir mekan var. Önceden rezervasyon yaptırıp gidebilirsiniz.İçeride sobalar var sıcacık.Biz kış aylarında bile eşimle oraya giderdik. Ayrıca büyük bir yer. Gezebilirsiniz içeride. Bir sürü restorant var kafeler var. Hepsi konseptli. Bir deneyin derim çok beğeneceksiniz.
Tamam teşekkür ederim

Ne münasebet ya içeride oturulmuyormu cafe de ben olsam evine asla gitmezdim çok erken.
Geçenki konumu belki hatırlayanlar olur .bir beyle date e çıkıp İlk buluşma sonrası mesaj atmasını beklemiştim . Çok etkilenmiştim vs vs . Biz bu beyle bir aydır neredeyse haftada üç dört kere buluşup şahane vakit geçiriyoruz . Bu kadarını gerçekten beklemiyordum . Sohbet şahane akıyor asla sıkılmadan . Ve git gide etkileniyorum kendisinden . Temasta asla bulunmuyor , saygılı çekingen. Daha yeni yeni flörte kaydırdı gidişatı . Haftaya Haftasonu için dışarıda kahvaltı yapalım demiştik . Ancak havalar soğudu Ankara’da . Soğuk olursa istersen bende de yapabiliriz dedi . Net cevap vermedim geçiştirdim . Sizce nasıl bi reaksiyon almalıyım ? Dediğim gibi herhangi bir teması hiç olmadı . Tersine en son ki buluşma da ben koluna girdim :D

İyide sevgili değiliz ki . Bi el tutma bile olmadı . Eve girer girmez üstüme mi atlıcak
Eve girince direk yakınlaşmak isteyeni duydum ben 😂 Var yani bu tiplerde. Daha sevgili değil, el ele tutuşmamış, evde kahvalti bahanesiyle direk yakınlaşmak istemişti 🤷‍♀️
Burada önemli olan güven. Güven duyuyorsan git tabi ama yakınlaşmak istemiyorsan ve onun durması gerektiğini yeri bildiğine emin değilsen gitme.

Yani bebişim bilemedim öpüşüp yiyişme işleri niyetinde olanlar akşam yemeğine davet etmez mi, kahcaltıdan sonra da böyle islere kalkışmazsın be birader😁😁😁

Bence cici cici yemek yapıp verecek nedense içime böyle doğdu.

Evine gittiniz diye sevismek zorunda degilsiniz adam istese bile. Zaten reddettikten sonra tavri degisirse neyin peşinde oldugunu anlamis olursunuz.
Ama guvenmiyorsaniz, içinize sinmeyen bir sey varsa ic sesinizi dinleyin.

Kar yağınca dışarda kahvaltı yapılmıyor mu? Bir sürü kapalı mekan var. Önce güven kazanıp sonra eve davet etmiş işte. Siz bu duruma nasıl bakıyorsunuz önemli olan bu. Sizin için sorun olacaksa kibar bir şekilde dışarıda da kahvaltı yapabileceğinizi söyleyin. Hem de reddetiğinizde verdiği tepkiyi görmüş olursunuz

Yani bebişim bilemedim öpüşüp yiyişme işleri niyetinde olanlar akşam yemeğine davet etmez mi, kahcaltıdan sonra da böyle islere kalkışmazsın be birader😁😁😁

Bence cici cici yemek yapıp verecek nedense içime böyle doğdu.
Daha beterini söyleyim dndkdkdkd iç hazırlayıp lahmacun için fırına verelim lahmacun yaptıralım dedi ya djdkddkdkdkdk türünün tek örneği olabilir

Daha beterini söyleyim dndkdkdkd iç hazırlayıp lahmacun için fırına verelim lahmacun yaptıralım dedi ya djdkddkdkdkdk türünün tek örneği olabilir
images - 2025-09-09T234244.198.webp

Geçenki konumu belki hatırlayanlar olur .bir beyle date e çıkıp İlk buluşma sonrası mesaj atmasını beklemiştim . Çok etkilenmiştim vs vs . Biz bu beyle bir aydır neredeyse haftada üç dört kere buluşup şahane vakit geçiriyoruz . Bu kadarını gerçekten beklemiyordum . Sohbet şahane akıyor asla sıkılmadan . Ve git gide etkileniyorum kendisinden . Temasta asla bulunmuyor , saygılı çekingen. Daha yeni yeni flörte kaydırdı gidişatı . Haftaya Haftasonu için dışarıda kahvaltı yapalım demiştik . Ancak havalar soğudu Ankara’da . Soğuk olursa istersen bende de yapabiliriz dedi . Net cevap vermedim geçiştirdim . Sizce nasıl bi reaksiyon almalıyım ? Dediğim gibi herhangi bir teması hiç olmadı . Tersine en son ki buluşma da ben koluna girdim :D
Kar mı yağacakmış ,sel mi götürecekmiş 🤣

Back
X