Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Flörtümle iddiaya girdik kaybedersem o benden daha atik olarak ilk adım gibi bir şey bekliyor,ne yapabilirim?
Ve ben ne isteyebilirim bulamıyorum bir türlü farklı bir şey olsun istiyorum onu zorlayan
Flörtümle iddiaya girdik kaybedersem o benden daha atik olarak ilk adım gibi bir şey bekliyor,ne yapabilirim?
Ve ben ne isteyebilirim bulamıyorum bir türlü farklı bir şey olsun istiyorum onu zorlayan
Konu çok karışık olmuş, anlam bütünlüğü kurmak zor. İsterseniz bir kez daha düzenleyin, her gelen aynı şeyleri yazmasın.
İlk adımı sizden mi bekliyor? Ne alaka anlamadım
İddia konusu ne?
Benim Arap bir sevgilim vardı, bir konuda çok sinirlenip sonra affetmistim. O da bana 'benden bir şey işte ve yapayım' demişti. O zamanlar en sevdiğim kitap olan küçük prensin arapcasini ariyordum sahaf sahaf. Ben de çocuğa onu bulmasını söyledim. Bulamadı, bulamayınca kendi çizdi mesela :))) hem yazılarını çevirdi,hem resimlerini çizdi. Çok güzel bir hediye olmuştu bana,hala saklarım
Onun iicn de günlerce emek verdiği zor bir şey oldu.
Buna benzer bir şey isteyebilirsin