• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flörtün iletişimi kesmesi

Labbella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
310
270
103
Benim 2 aydır düzenli konuştuğum flört ettiğim biri vardı, normalde davranış değişikliklerine bir ilgi gösterip bir kaçmalara karşı travmam var ama bu insan hiç öyle yapmamıştı yani hep aynı stabilitede oldu bana karşı. Dolayısıyla ona güvenmeye başlamıştım.

Ancak son 1 haftadır mesajlarını seyrekleştirdi ve aramayı da kesti ben mesaj attığımda da saatler sonra cevap veriyor. Ya da mesaj atyor ama cevap verdiğimde geri dönmüyor ama sürekli çevriimiçi yani flörtün sonuna geldiğimizin farkındayım ama bu durum beni üzdü atlatmak için napabilirim.

Şimdi 2 aydır tanıdığın adam için mi falan diyebilirsiniz ama ona karşı çok farklı bir çekim hissetmiştim sanki yıllardır tanıyormuşum gibi biraz hayal kırıklığı oldu zaten pandemi var herşeyi sınırlı yapabiliyoruz. Nolur bana tavsiye ve telkinde bulunun anksiyetemi tetikledi sanki bu durum bir kaç günü atlatmam lazım birşekilde en azından sonra azalır diye düşünüyorum.

Amaaaan salıver gitsin . Dönerse senindir 🤪🤪 giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir :ıslık:

Size kibarca by by diyor..al msji diyor.Alin sizde msji ve hemen kapilmayin herkese.

Çok begenip anlamlandirmissin.Ama o senin kadar anlam yüklememiş kendisine .Bu senin veya onun kötü olduğunu manasına gelmiyor aslında.iki taraf da iyi olsa bile bazen ilişkiler iyi ve surekli olmayabiliyor.Ozetle bu üzüntüyü hissetmen gerekiyor.İliskinin yasini tutman ama bu evreyide uzatmaman lazım geliyor.Sanki bir şey yokmuşcasina devam etmekten ziyade dozuyla üzül ve sonrasında unut diyorum.Reddettikce,üstünü kapattikca travma daha da büyüyor.Her şey iyi olacak.Gercekten sana değer veren biri de mutlaka çıkacaktır.Ne umutsuz ol,ne de yaşanmışlıkları yok say..

Son düzenleme:
Sizinle başka flörtüne mola vermiş, ara düzelincede size stop koymuş. Veya yeni heyecan bulmuştur. Direk sorsanız daha iyi değil mi? İcimde dert olacağına, dışarda kurt olsun.

zaten pandemi var herşeyi sınırlı yapabiliyoruz
Bu kadar bağlanmanızın sebebi bu bence. En iyisi kafanızı meşgul edecek şeylere yönelin, düşünmemeye çalışın. Spor yapmak, yürüyüşe çıkmak, sürükleyici bir diziye başlamak iyi gelebilir.

Aslında mesaj atmamak cevap vermemekte bir mesaj sayılır. Anlayabilmeniz önemli. Özellikle bu konularda hassas iseniz iletişimi bıçak gibi kesip geriye bakmamakta fayda var diye düşünüyorum. Süreci uzatmanız size bir fayda sağlamaz.

Back
X