Florya Medical Park hastanesinde Dr. Can Koşal'da tüp bebek yaptıranlar var mı ?

Hayat57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
1.341
1.301
133
37
Merhaba hanımlar eşim azospermi,tedaviyle çok az da olsa çıkış sağlanıyor çok şükür. Tüp bebek yapmayı düşünüyoruz Florya Medical Park'ta tüp bebek tedavisi görenler veya daha önce yaptıranlar var mı? Tabi gidip yüz yüze bir görüşme yapacağız. Sadece fikirlerinizi ve varsa önerilerinizi almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Canm ben yaptım çok şükür bir kızım oldu can kosal ve ekibi çok sağlam embriyologlari süper tabi benm eşim azosperm değildi ama az sperm vardı morfoloji ve hareket sıfırdi

Merhaba hanımlar eşim azospermi,tedaviyle çok az da olsa çıkış sağlanıyor çok şükür. Tüp bebek yapmayı düşünüyoruz Florya Medical Park'ta tüp bebek tedavisi görenler veya daha önce yaptıranlar var mı? Tabi gidip yüz yüze bir görüşme yapacağız. Sadece fikirlerinizi ve varsa önerilerinizi almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum...
Merhaba bende Can beyde tedavi gördüm çok iyi bir doktor ekibide öyle çok şükür sonuç pozitif

Bende Can beyde tedavi gördüm çok memnun kaldım doktor bey ve ekibi süper tavsiye ederim 👍

Canm ben yaptım çok şükür bir kızım oldu can kosal ve ekibi çok sağlam embriyologlari süper tabi benm eşim azosperm değildi ama az sperm vardı morfoloji ve hareket sıfırdi
Ben de aynı hastanede hediye hoca ile tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum.
embriyologlarını öneriyorlar ama sizde kaç tane yumurta toplandı, kaç tane donduruldu hatırlıyor musunuz?

Back
X