- 17 Ağustos 2024
- 418
- 260
- 18
- 30
- Konu Sahibi astroleblebi
-
Merhaba, kullanıyor musunuz ilacı?Arkadaşlar FMF (Ailevi Akdeniz Ateşi) hastası olup da hamile kalabilenler süreciniz nasıl oldu neler yaptınız colchisini bıraktınız mi? Kadın doğum doktoru bırak diyor romatoloji doktorum bırakma diyor ne yapacağımı şaşırdım
Evet kullanıyorum yeni hamile kaldım bugün öğrendimMerhaba, kullanıyor musunuz ilacı?
gunde 3 tane kullanıyorsun canım kolsişin? ve zor oldumu hamile kalman?Evet kullanıyorum yeni hamile kaldım bugün öğrendim
2 tane kullanıyorum şu an 7-8 ay uğraştım hamile kalmak için rahim filmi çektirmek için ısrar ettim doktoruma rahim filmi cekildigim ay hamile kaldımgunde 3 tane kullanıyorsun canım kolsişin? ve zor oldumu hamile kalman?
ıyı düşürmüşler şükür benim 4, ayvayı yedım Allah büyüktür bazen yapıştııryor tıkıyor bu amoloid protein o yuzden hamilelik zorlaşıyor2 tane kullanıyorum şu an 7-8 ay uğraştım hamile kalmak için rahim filmi çektirmek için ısrar ettim doktoruma rahim filmi cekildigim ay hamile kaldım
Mesela yazmışsınız ya yapıştırıyor tıkıyor diye yani bu kullandığımız ilaç bizim tüpleri etkiliyor mu?ıyı düşürmüşler şükür benim 4, ayvayı yedım Allah büyüktür bazen yapıştııryor tıkıyor bu amoloid protein o yuzden hamilelik zorlaşıyor
Sizede sormak istiyorum rahim filmi çekildiğinizde tıkalı çıktı mı tüpler.. sanırım benimde aynı sebepten olmuyor hamilelik2 tane kullanıyorum şu an 7-8 ay uğraştım hamile kalmak için rahim filmi çektirmek için ısrar ettim doktoruma rahim filmi cekildigim ay hamile kaldım
yok canım ilaç değil amoloid protein birikiyor o yapıyor zamanla üreme organlarını böbreklerı yoruyor karaciger bobrek fonksiyonlarını bozuyor ilacı düzenlı kullanın benım 4 tane unutunca tersten görüyorum dünyayı çok ufak birşey mahvediyor her atak geçirmen proteın bırıkımı demek oda buldugu yere ypışıp kalıyor stresten uzak dur bebek ıstıyosan kafana takma en zor kısmı bu ama mecburMesela yazmışsınız ya yapıştırıyor tıkıyor diye yani bu kullandığımız ilaç bizim tüpleri etkiliyor mu?
Evet çok haklısın herkes diyor ki kafandan at bak ozaman hamile kalırsın ama gelde benim kafama bunu anlatyok canım ilaç değil amoloid protein birikiyor o yapıyor zamanla üreme organlarını böbreklerı yoruyor karaciger bobrek fonksiyonlarını bozuyor ilacı düzenlı kullanın benım 4 tane unutunca tersten görüyorum dünyayı çok ufak birşey mahvediyor her atak geçirmen proteın bırıkımı demek oda buldugu yere ypışıp kalıyor stresten uzak dur bebek ıstıyosan kafana takma en zor kısmı bu ama mecbur
inşallah canım benım senın ilaç sayın azmış maşşallah benım gunde 4 ishal bulantı da cabasıı 3 senedır çekiyorum daha yenı buldular hastalığı yaş 36Evet çok haklısın herkes diyor ki kafandan at bak ozaman hamile kalırsın ama gelde benim kafama bunu anlatilacımı düzenli kullanıyorum zaten günde 2 defa içiyorum ataklarım da yok denecek kadar az çok fazla yorulursam eklem ağrılarım oluyor sadece karın ağrısı çok uzun zaman oldu çekmeyeli. İnşallah hamile kalamama sebebim bu hastalıktan değildir artık bir şekilde sabredip dua edip bekliycem yapacak birşeyim kalmadı
Çok çok geçmiş olsun kusura bakma yeni girdim mesajını yeni gördüm bende 33 yaşındayım 15 16 yaşlarında beridir ilaç kullanıyorum. Açıkçası bu hastalığın hamileliği etkilediğini hiç duymamıştım benim kuzenimde de var hem onda hem eşinde varmış 1 çocukların olmuştu çocuk hastalanınca anne babaya da test yapıp öğrenmişler.. ama kuzenim şuan 2.ye hamile yani bu hastalığın hamileliği zorlaştırdığına inanmak zor açıkçasıinşallah canım benım senın ilaç sayın azmış maşşallah benım gunde 4 ishal bulantı da cabasıı 3 senedır çekiyorum daha yenı buldular hastalığı yaş 36
doktor zorlaştırdığını söyledi bana onun yalancısıyımm biraz kırıldımmMesela yazmışsınız ya yapıştırıyor tıkıyor diye yani bu kullandığımız ilaç bizim tüpleri etkiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?