Merhabalar benim durumum biraz farklı çocukluk döneminde Akdeniz anemisi dediler ilaç kullanmana gerek yok böyle yaşıcaksın dedi doktorlar sonra Gögüs ağrılarım çok olmaya başladı cihazlar taktılar o zamanlarda birşeyin yok diyorlardı şiddetli karın, ağrılarım vardı adet dönemine denk geliyordu zaten acile gidince sancın var diyip iğne yapıyorlardı ama kesmiyordu evlendikten sonra da başladı eklemlerim de ağrıyor gögsüm de ağrıyor son zamanlarda fazlalaşmaya başladı karın ağrılarım ve bu hafta da ağrım yüzünden boşuna ameliyat oldum öncesinde iç kanama geçirmiştim o yüzden bağırsakların yapışmış dediler kisttinde var dediler bende evlenmeden önce de kist vardı onun ağrısı değildi bu biliyorum düzelttiler sonra yumurtalıklardaki tüp kanama yapmış tekrar girdim onu aldılar ama ağrım geçti mi hayır doktor da sende fmf var ne ağrın duruyor ne de karnındaki sıvı bitiyor acaba böyle bi durum yaşayan varmı gerçekten tekrar tekrar ameliyatlar geçirmek istemiyorum bu hastalıkları olanlar bana tecrübelerini söylebilir mi anlamdıramıyorum fmf varsa çocukken yapılan test de çıkması gerekmiyormuydu hala hastanede olduğum için de başka doktora da gidemiyorum