selam canim öncelikle gözün aydin:1hug: bende fmf hastasiyim ve günde 2 defa colchuim dispert kullaniyorum ve hamilelik boyuncada ictim ve cok sükür saglikli bir hamilelik gecirdim ve saglikli bir kizim var bence ilacini aksatma ilacini icmessen basina neler gelicegini biliyorsun o cektigin agrilara bebegin katlanabilecekmi genede sen bilirsin insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin:Saruboceq: mutlaka doktoruna sor ilaci unutma:Saruboceq:
ben de fmf'im. doktorum ilacı bırakmamamı, ağrı ataklarının erken doğuma neden olabileceğini söyledi. ben de devam ediyorum. günde 3 kullanmam gerekirken 2 ye düşürdüm, doktorum 3 kullan demişti gerçi:) ama günde 1 tane ilaç bebek dozuymuş. doktorunla konuş mutlaka.
canım cok gecmıs olsun benımde eşim fmf hamilelikte zorlu gecyomus sanırım zor bı hastalık bu resmen illet :umursamaz: ilaçların bebege bı zararı yoksa bırakma bencede sonrası daha zor gecer senın ıcın bı kac doktora sor bence gecmiş olsun canım Allah bebegının saglıkla dogmasını nasp etsinopuyorumnanaktan