• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fobby haline geldi derdim. ..

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
Merhaba arkadaşlar
4 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmuyor. .
o kadar çok istiyoruz ki.
her ay aynı hüsran. .
geçen ay affedersiniz çok az adet gördüm bu ay da 7 ci haftaya girdi hala gelmedi. .
8 gün gecikmem var. .
diyeceksiniz ki test yap.
ama artık negatif görüp aglamaktan fobby haline geldi test yapmak benim için. . 6 hafta dün bitti. . normalde 5 haftada bir adetim gelir. .
hangi belirtiler hamile olduğumu gösterir. . acabayla yaşamak çok zor Rabbim isteyen herkese versin inşallah. .

Ben ilk haftalar çok halsizdim de bu herkese göre değişir. Doğru zamanda sağlıklı sıhhatli bebeğin olur inşallah

bn yillardan sonra mucizeme kavustum,yaşım kucuktu ve okuyordm daha..cokta onemsemiyordum olmamasini,tedavi olduk,kafamiz rahatlayinca..ve cok sukur oldu.
Benim su an 2.ayim ve hicbir belirtim yok inan..adet belirtilerim ilk gunler oldu o kadar..
Rabbim duysun seni de..

Adet duzensizligi kotu. Bilemiyorsun. Benimde adet duzensizligim var. Her ay husran.. her ay umutlaniyorsin. Hasta olduğunda belki diye bir agri kesici bile icemiyorsun. Duzenli adet olsa geciktiginde test yap ama duzensizlikte maalesef hayal kirikligi.
Ben artik test mest yapmiyorum. Bende hep 5-6 haftada bir adet oluyorum. Sonuna kadar bekliyorum. 2 ay beklerim herhalde... ALLAH sabir versin. Doktora gitseydin.

Tv de doktorlar adet duzensizligi icin mutlaka kadin doguma gidin diyorlar onemli diyorlar bir cok kez gittim. Her doktora da dedim duzensiz diye hic umursamadilar bile.

Aslında adet olmadan önceki belirtilere çok benziyor,kasıklarda ağrı,göğüslerde gerginlik ve şişlik,halsizlik

İlk haftalarda belirti olmaz. Bir test yapın varsa artık çıkar zaten.

Merhaba arkadaşlar
4 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmuyor. .
o kadar çok istiyoruz ki.
her ay aynı hüsran. .
geçen ay affedersiniz çok az adet gördüm bu ay da 7 ci haftaya girdi hala gelmedi. .
8 gün gecikmem var. .
diyeceksiniz ki test yap.
ama artık negatif görüp aglamaktan fobby haline geldi test yapmak benim için. . 6 hafta dün bitti. . normalde 5 haftada bir adetim gelir. .
hangi belirtiler hamile olduğumu gösterir. . acabayla yaşamak çok zor Rabbim isteyen herkese versin inşallah. .
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

idrar renginde değişme ; göğüslerde acı ; halsizlik ; fazladan uyku isteği ; kilo alıp verme ; saç dökülmesi bile olabilir hatta sex yaşarken orgazmın normalden daha şiddetli olması ; nabızını 2 kere hissetmek vb

Aslında adet olmadan önceki belirtilere çok benziyor,kasıklarda ağrı,göğüslerde gerginlik ve şişlik,halsizlik

halsizlik ve bel ağrım var. .
ama psikolojik olmasından korkuyorum. .
test yapmak negatif görmekten çok usandim çok üzülüyorum negatif görünce.

kan testi yaptır sonuç için ara ve deki pozitif değilse yüzüme kapat telefonu farklılık olsun

Göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı ilk günlerden itibaren oldu bende..

Dun 9yildan sonra hamile kalan esimin bir akrabasi ile konustuk,kadin hep adet duzensizligi yasarmis ve o yuzden hic dr a gitmezmis acaba hamile miyim diye..en son annesi zorla tutup goturmus ki 2aylik hamile oldugunu ogrenmisler..ve hic belirtim yoktu dedi :) darisi basina tez zmnda insallah

Dun 9yildan sonra hamile kalan esimin bir akrabasi ile konustuk,kadin hep adet duzensizligi yasarmis ve o yuzden hic dr a gitmezmis acaba hamile miyim diye..en son anneso zorla tutup goturmus ki 2aylik hamile oldugunu ogrenmisler..ve hic belirtim yoktu dedi :) darisi basina tez zmnda insallah

sizde 7 haftalik hamilesiniz belirtileriniz neler. . benim bugün 7 ci hafta oluyor eğer hamileysem

Haklısınız,8 gün bayağı uzun bir süre bu kadar adet gecikmesi yaşadınız mı test yaptırdığınız diğer zamanlarda

Haklısınız,8 gün bayağı uzun bir süre bu kadar adet gecikmesi yaşadınız mı test yaptırdığınız diğer zamanlarda

hiç bu kadar gecikmem olmadı ama fazla belirtim de yok sadece belim ağrıyor arada ve halsizlik var. ..

Back
X