doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama bende kötü bi fobi var. aslında bu kadar ileri dğldi ama iyice kötü olmaya başladı. şöyle ki ben kan, serum iğne vb şeylerden müthiş korkuyorum
hatta şunları yazarken bile başım dönüo. geçen de tatil dönüşü yani kurbanda otobüsümü beklerken yanımdaki kadınlar serum muhabbeti açtı ama ne hararetli bi muhbbt. bnde katıldm bayılmym die. ama ne fayda dedemi çağrmak istedm ama 4 adımdan snrası yok. önceden sadece iğne olunca yada kan gönce başım döner tansynm düşerdi. şimdi öle değil geçen bi arkdşmn elini gördm dersanede inanın başım döndü dikşlerini aldrmış ama 3 cm lik bişi minnacık. ne yapacağım? araştırmak istiyorum ama okurken bile fenalık geliyo
üstelikde triodt hastası oldğmdan ay da bi kan vermk zorundaym korkuma gidemiorm
annem elimi tutuo yatırıolr flan öle kan alıolar. doktor alay etti 18 yaşnda kız iğneden mi korkar die!!! elimde olsa ! bende utanıyorum bu durumdan 
var mı böle durumları olan

üstelikde triodt hastası oldğmdan ay da bi kan vermk zorundaym korkuma gidemiorm

var mı böle durumları olan