- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bursa da varmi o trwnlerdenTrenle git daha az tehlikeli hem.
Nerelere var... bursa da varmiantalyaya tren yolu yok![]()
Fobin ne anlamadım uçak değilsr hortum mu
Bacım sen dua et uçağa binebiliyorsun daha önce sayısız kez binmeme rağmen panik atak olduktan sonra binemez oldum ve hayatımı çok olumsuz yönde etkiliyorİneceğim havaalanında hortum çıkmış olması benim gibi bir bünyeye yeterli bence? Bi konuları okusanız önce.
Bacım sen dua et uçağa binebiliyorsun daha önce sayısız kez binmeme rağmen panik atak olduktan sonra binemez oldum ve hayatımı çok olumsuz yönde etkiliyor
uçak kullanmayı biliyor musunuz
uçak kullanmayı öğrenecek kadar uçakta bulunmuşsunuzz
Ilac alsaniz??
Bitkisel olan suruptan icseniz bi seferlige mahsus o sanirim recetesiz aliniyor ve bitkisel ya hani?İlacı psikolojik bir sorunum olduğunu gösteremedikçe alamıyorum malesef. Bir çok doktora göründüm bir problemim yokmuş. İlaçlar da kolay alınmıyor ülkemizde (iyi ki de aslında). Daha önce bir tane verildi isim veremiyorum.
Ben burada sizin kendinizce ilaçsız yenme yöntemleriniz var mı gibi sormak istemiştim.
merhaba. özelden yazarmısınız ilacıBir ilaç ismi var ama yasak olduğu için yazmiyim.Onu alıp binebilirsiniz uçağa biraz sersemlik olur ama yolculuk hakkında kötü senaryo aklınıza gelmez .