Fokuslu ultrason

Ruby07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
6
5
1
31
Merhaba arkadaşlar aranizda focuslu ultrason yaptıran varmi ameliyatsiz yüz germe düşünüyorum fakat bunu önerdiler bilen yada yaptıran bilgi verebilirmi?

Ben yaptırmadım ama işlemi biliyorum teyzem yaptırmıştı geçenlerde.Lazer gibi ışın atıyor cihaz 3 ayın sonunda deri sıkılaşmış oluyor.

Focuslu ultrason ile ilgili zararli sonuclari ortadan kaldirmak icin son derece isinin uzmani kisiler tarafindan uygulanmali deniliyor. Ben yaptirdim. Isinin uzmani birine. Ustelik Amerikada. Ama kisa sureli bir mutluluk doneminden sonra, 8-9 ay sonra kabus gibi bir donemin icine girdim ve halen eski yuz ifademe kavusabilmis degilim. Cildim tumden sarkti, yanik bir goruntu kazandi, kagit gibi kuru ve inceldi, ustelik rengi kul rengi birseye donustu. Son 2 yildir, ameliyatsiz yontemlerle, fransiz askisi dahil, eski ifademi kazanabilmek icin pekcok mezoterapi, PRP denedim. Ama hicbiri yeterince etkili olmadi. Son olarak yuz germe ameliyatina karar verdim. Su anda Istanbulda iyi bir cerrah arayisi icindeyim.
Bu konuyla ilgili Dr.Ozan Bitik'in yazisina gozatmanizi da oneririm.

Son karar yinede sizin.

Ben yaptıralı 12 ay oldu korktum şimdi acaba daha kötü olur mu
12 ay suresince olumsuz bir durum ile karsilasmadiysaniz ne kadar sansli oldugunuzu bilin ve kaygilanmayin. Ama pekcok plastik cerrahi, dermatoloji, guzellik merkezlerinde ameliyat sonuclarina en yakin sonucu veren bir yontem olarak pazarlanmasindaki yanlisliga da dikkat cekmek istedim. Ben artik bu cihazi yuz icin kullanan doktorlarin bilimsel kaygilarina suphe ile bakiyorum.
Tanidigim ve guvendigim plastik cerrahlar yuzdeki dokularin yapisini ve anatomisini degistiridigini ve bu sepeple kullanmadiklarini soyluyorlar.

Merhaba arkadaşlar aranizda focuslu ultrason yaptıran varmi ameliyatsiz yüz germe düşünüyorum fakat bunu önerdiler bilen yada yaptıran bilgi verebilirmi?
İple yüz asma da yaptırabilirsin ben kollarım için yaptıracağım focuslu ultrason Buket Yıldırım ve Mehmet Akgün'den randevu almayı düşünüyorum.Hangisi içime sinerse orda uygulamalarımı yaptırırım diye düşünüyorum ama henüz hala araştırma içindeyim.

İple yüz asma da yaptırabilirsin ben kollarım için yaptıracağım focuslu ultrason Buket Yıldırım ve Mehmet Akgün'den randevu almayı düşünüyorum.Hangisi içime sinerse orda uygulamalarımı yaptırırım diye düşünüyorum ama henüz hala araştırma içindeyim.
Kime gittiniz teyzem Mehmet Akgün'e gitmişti focuslu ultrason için etkisini de gördü.

Ben de focuslu ultrason yaptırmayı düşünüyorum ama korktum şimdi yazılan yorumları okuyunca, ilk aylarda iyi olup sonradan çok sarkma olursa eskisinden daha kötü olmak istemem acaba hiç yaptırmasam mı...:110:

Merhaba bende yaptırmayı dusunıyırdum ancak yazınızdan sonra korktum acıkcası . Ilk anda 3-5 ay guzel sonrasında sokıntılı durum yasanıyor dıyorsunuz doğrumudur

Focuslu ultrason ile ilgili zararli sonuclari ortadan kaldirmak icin son derece isinin uzmani kisiler tarafindan uygulanmali deniliyor. Ben yaptirdim. Isinin uzmani birine. Ustelik Amerikada. Ama kisa sureli bir mutluluk doneminden sonra, 8-9 ay sonra kabus gibi bir donemin icine girdim ve halen eski yuz ifademe kavusabilmis degilim. Cildim tumden sarkti, yanik bir goruntu kazandi, kagit gibi kuru ve inceldi, ustelik rengi kul rengi birseye donustu. Son 2 yildir, ameliyatsiz yontemlerle, fransiz askisi dahil, eski ifademi kazanabilmek icin pekcok mezoterapi, PRP denedim. Ama hicbiri yeterince etkili olmadi. Son olarak yuz germe ameliyatina karar verdim. Su anda Istanbulda iyi bir cerrah arayisi icindeyim.

Son karar yinede sizin.
Merhaba,

Gecmis olsun, umarim yuz ameliyati en guzel olur sonuc olarak. Kime ameliyat olmayi dusunuyorsun, ? Dr. Ozan Bittik ki dusundum ama onun hakkinda kotu yorumlar okudum ve vaz gectim. Baska doktor ariyorum. Cok buyuk bir karar yuz germe ameliyati en iyi doktoru bulmak gerekiyor. Nasil bulacagiz, nasil guvenecegiz ? Ya daha da kotu olursa ?

Ben de focuslu ultrason yaptırmayı düşünüyorum ama korktum şimdi yazılan yorumları okuyunca, ilk aylarda iyi olup sonradan çok sarkma olursa eskisinden daha kötü olmak istemem acaba hiç yaptırmasam mı...:110:
Hic dusunme bile hayal kirikligina ugrar sonra ben ne aptalik yaptim diye aglarsin. Belkide bicak altina yatmak istersin deri fazlaligindan. Yada ona gelmeden busuru islem denersin ver etkisi olmadigini gorunce ameliyatli germeyi kabul edersin.

Son karar yinede sizin.
Merhaba Nora123,
Acaba sende yanik goruntusu aldi derken yuzun atesli gibimiydi ? Ben daha dogal yontemlerden gidiyorum su an sende deneyebilirsin ? Istersen anlatabilirim ?

Y yeter zorlu
Doğal yöntemler nelerdir. Yazılanları okuyunca ultrason yaptırmaktan vazgeçtim
Merhaba,
Uzun zaman dir girmedim bu siteye. Dogal yontemler derken, masaj, yuz yogasi ve dogal urunler kulaniyorum. Ama cok zorlaniyorum bazen ne kulanmak istedigim urunlerde cunku uygun olmuyor cildime. Ve beslenmeme de dikkat ediyorum, cok onemli. Hifu yaptirdigimdan beri eskisi gibi yiyemiyorum, eskiden gunde bir ogun yerdim yeterdi bana. Gunde en az 2 litre su.

Merhaba Yeter hanım. Teşekkür ederim. Ben de uzun zamandır girmiyorum siteye. Bişeyler yaptırmak istiyorum yüzüme ama hangi işlem onu bulabilmiş değilim. Ulterapy hakkında ne düşünüyorsunuz. Veya vitamin enjeksiyonu mu? 4 kere botox yaptırdım. Farklı bir yöntem araştırıyorum. Kök hücreyi de düşünüyorum. Tabi amaç şimdiki halinden daha iyi olması.
Sevgiler

Back
X