Sssyyyaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 538 550 53 14 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sssyyyaaa #1 Merhaba kızlar folat değerim normalin üstünde 24 gebeliğimim 5. Haftası doktoruma ulaşamadım henüz böyle olan varmı bi sıkıntı olur mu
Merhaba kızlar folat değerim normalin üstünde 24 gebeliğimim 5. Haftası doktoruma ulaşamadım henüz böyle olan varmı bi sıkıntı olur mu
dofh Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2019 1.541 3.566 83 32 14 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sssyyyaaa #2 Sssyyyaaa .!.: Merhaba kızlar folat değerim normalin üstünde 24 gebeliğimim 5. Haftası doktoruma ulaşamadım henüz böyle olan varmı bi sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... Canım folik asit kullandığımız için folat yüksek çıkıyor korkulacak hiç bir şey yok Benim de 24 dü
Sssyyyaaa .!.: Merhaba kızlar folat değerim normalin üstünde 24 gebeliğimim 5. Haftası doktoruma ulaşamadım henüz böyle olan varmı bi sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... Canım folik asit kullandığımız için folat yüksek çıkıyor korkulacak hiç bir şey yok Benim de 24 dü
Sssyyyaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 538 550 53 14 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sssyyyaaa #3 dofh .!.: Canım folik asit kullandığımız için folat yüksek çıkıyor korkulacak hiç bir şey yok Benim de 24 dü Genişletmek için tıkla... Doktorum bidahaki randevuma kadar kesti canım bende korkulucak bişry yokmuş ama başka bir ilaca başlicakmışım bakalımm
dofh .!.: Canım folik asit kullandığımız için folat yüksek çıkıyor korkulacak hiç bir şey yok Benim de 24 dü Genişletmek için tıkla... Doktorum bidahaki randevuma kadar kesti canım bende korkulucak bişry yokmuş ama başka bir ilaca başlicakmışım bakalımm
dofh Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2019 1.541 3.566 83 32 14 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sssyyyaaa #4 Sssyyyaaa .!.: Doktorum bidahaki randevuma kadar kesti canım bende korkulucak bişry yokmuş ama başka bir ilaca başlicakmışım bakalımm Genişletmek için tıkla... Aaa neden kestiki ama yeni ilaca hemen mi başlayacaksın? Folik asit ilk haftalarda çok önemli çünkü
Sssyyyaaa .!.: Doktorum bidahaki randevuma kadar kesti canım bende korkulucak bişry yokmuş ama başka bir ilaca başlicakmışım bakalımm Genişletmek için tıkla... Aaa neden kestiki ama yeni ilaca hemen mi başlayacaksın? Folik asit ilk haftalarda çok önemli çünkü
Sssyyyaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 538 550 53 14 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sssyyyaaa #5 dofh .!.: Aaa neden kestiki ama yeni ilaca hemen mi başlayacaksın? Folik asit ilk haftalarda çok önemli çünkü Genişletmek için tıkla... Haftaya randevum o zamana kadar kesmemi söyledi bebeğe fazlasıda zararlıymış canım aile helkimim uyardı benide doktoruna muhakakk danış diye
dofh .!.: Aaa neden kestiki ama yeni ilaca hemen mi başlayacaksın? Folik asit ilk haftalarda çok önemli çünkü Genişletmek için tıkla... Haftaya randevum o zamana kadar kesmemi söyledi bebeğe fazlasıda zararlıymış canım aile helkimim uyardı benide doktoruna muhakakk danış diye
dofh Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2019 1.541 3.566 83 32 15 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sssyyyaaa #6 Sssyyyaaa .!.: Haftaya randevum o zamana kadar kesmemi söyledi bebeğe fazlasıda zararlıymış canım aile helkimim uyardı benide doktoruna muhakakk danış diye Genişletmek için tıkla... Hmm anladım canım vardır doktorunun bir bildiği Benim aile hekimimde doktorumda normal demişti en iyisi doktorunu dinlemek
Sssyyyaaa .!.: Haftaya randevum o zamana kadar kesmemi söyledi bebeğe fazlasıda zararlıymış canım aile helkimim uyardı benide doktoruna muhakakk danış diye Genişletmek için tıkla... Hmm anladım canım vardır doktorunun bir bildiği Benim aile hekimimde doktorumda normal demişti en iyisi doktorunu dinlemek