folbiol la hamile kalan varmi?

guzelanne adayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
52
29
3
28
Arkadasim folbiolla kaldi baska bir tanidigim kist olmasina ragmen folbiolla kaldi bende yeni kullanmaya basladim sizce bende kalirmiyim yada kalan varmi baska baska :anneadayı::KK200::KK9:

Arkadasim folbiolla kaldi baska bir tanidigim kist olmasina ragmen folbiolla kaldi bende yeni kullanmaya basladim sizce bende kalirmiyim yada kalan varmi baska baska :anneadayı::KK200::KK9:
Bence yanlış yorumlamışsınız. Folbiol, folik asit ilacıdır. Gebe kalmaya etkisi yoktur. Gebe kalınmadan 3 ay önce kullanılması tavsiye edilir, bebekte nöral tüp defekti olmaması için.

C
Bence yanlış yorumlamışsınız. Folbiol, folik asit ilacıdır. Gebe kalmaya etkisi yoktur. Gebe kalınmadan 3 ay önce kullanılması tavsiye edilir, bebekte nöral tüp defekti olmaması için.
Canim iki cesit folik asit vardir biri hamileleige hazirlar digeri bebegin olmasina yardim eder die biliyorum ben ayrica doktor arkadasima onun sayesinde kalmissin demis

İlk defa duyuyorum. Kişide eksiklik varsa ve o eksiklik giderildiğinde gebe kalıyorsa bu ilacın hamile kalmaya yardım ettiği anlamına gelmez. Eksiklik olsun olmasın her kadın gebelik planladığı tarihten 3 ay önce folik asit takviyesine başlamalıdır. Piyasada farklı türleri var, evet. En ucuzu folbiol.

Cocuk dusuniyorm diye doktora gitmistim bana folbiol vermisti simdiden folikasit kullanmaya basla diye. Folbiol etkili oldu mu olmadimi bilemem ama onu kallandigim ay hamile kaldim ben folisasitin hamilelikte bir etkisi olacagini dusunmuyorum

Back
X