Folbiol ve decavit

Pmbemsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
95
59
3
5 aylik hamileyim dahiliyeye de gidiyorum ayni zamanda butun vitamin değerlerim düşmüş doktor b12 igne verdi .eczaneye gittim onun yaninda folbiol d vitamini falanda vermis.ben zaten decavit kullaniyodum folbiolu kesmisti kadin dogumcum simdi ben hem folbiolu hem.decaviti kullansam bi sakincasi olur mu doktorum izinde ulasamiyorum

Doktorum beni de decavit e başlattığı anda folik asidi bıraktırdı çünkü hem zaten üç aydan sonra folik asit ihtiyacı azalıyor hem de decavit in içinde bir miktar folik asit var ikisi birden fazla olabilir bence doktoruna danışmadan ikisini aynı anda kullanma

5 aylik hamileyim dahiliyeye de gidiyorum ayni zamanda butun vitamin değerlerim düşmüş doktor b12 igne verdi .eczaneye gittim onun yaninda folbiol d vitamini falanda vermis.ben zaten decavit kullaniyodum folbiolu kesmisti kadin dogumcum simdi ben hem folbiolu hem.decaviti kullansam bi sakincasi olur mu doktorum izinde ulasamiyorum
Decavitin icinde zaten folik asit var .Bir sure kullaninca dr kesiyor .Bence.dr a ulasmadan folbiol kullanma decavit ve b 12 d vit kullan.Bende de b 12 eksikligi var igne kullaniyorum.

Tesekkurler artik oyle yapicam hergun igne oluyorum b12 bi taraftan d vitamini demir balik hapi derken cogaldi

tahlillerinizi ne kadarda bir yaptırıyosunuz ben en son 1 ay önce yaptırdım ..acaba her ay yaptırılıyo mu

Back
X