Gebeliğe Hazırlık Folbiol zararlı mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kbra46

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
183
30
13
30
Doktorum gebelik planlayinca folbiol yazdı verdi normalde de kan değerlerim çok iyi benim kansız değilim. Değerlerime bakmadan verdi. Araştırınca bazı arkadaslar zararlı olduğu çocuğun otizm ya da down sendromu olacağını yazmış değerlere bakılmadan verilirse. Folidoce var evde onu mu içsem reçetesiz almıştım. Ama zararlı olsa doktorlar neden yazsın ufak bir zararı dahi olsa vermezler diye düşünüyorum.

Doktorun reçeteyle verdiği ilaci kullanmak yerine reçetesiz kendi kendinize aldığınız ilaci mi kullanmak istiyorsunuz gerçekten?

Valla ben de reçetesiz almıştım folbiolu. 1-2 tablet kullandım. Şu an 2 güne 1 içiyorum

Folik asit fazlası idrarla atılıyor bu söylemler hurafe.

Folik asit değerlere bakmadan veriliyor gebelik öncesi ve ilk üç ay için.. fazlası evet otizm riskini artırır araştırmalar var onun için doktor ayarlamalı dozunu sayısını markasını..eğer sizde benim gibi temiz içerik istiyor iseniz ocean methyl folat öneririm..temiz içerikli.. doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz hayırlı olsun bebeğiniz..venetura markası da yine içerik yönünden temiz folik asit bazında ürünü var mı bilmiyorum bir araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…