Folic Plus Hakkinda

AnkaEnerjisi

Bugünün mucizeleri nelerdir?
Pro Üye
18 Mayıs 2008
10.199
17.364
823
İstanbul
Arkadaslar, ben folbiol kullaniyordum ancak o bitince folic plus aldim.

Gunluk kullanimi 3 adet olarak yaziyor. Burada biraz arastirdim ve bazi arkadaslar 3 bazilari ise gebelikten once 1 adet demisler.

Acikcasi net bir bilgi elde edemedim. Doktoruma haftaya gidecegim icin o gune kadar nasil kullanmaliyim?

Bu arada bebek istiyorum yani su an hamile degilim.

Dogrusu nedir, yardimci olursaniz sevinirim.

folick plus ekstra vitamınlerle zengınleştirilmiş bir folik asittir.Ve folbiol dan mesela 1 adetten gunde 5 mlg alıyrosnaız

folik aistten gunde 3 tane alarak ancak 5 mlg. tamamlayabılrıısnız çünkü tamamen folik aist değil ekstralarıda vardır.

Ama sizin vücunuzda vitamın eksıklıgı vs gibi bir durum yoksa

fazladan vıtamın almanız hıc sağlıklı değil...fazla vitamın göz çıkarmaz diye bi durum yok yani....

ben şahsen folbiol kullanmanı öneririm...O da günde bi tane....

eğer hamile kalırsınız ve doktorunuz gunde 3 tane al derse ancak folik asiti 3 e çıkarabilirsiniz..

Çünkü folik asitin ihitiyacı olmayan bi insnaın fazla alması nörolojik bazı rahatsızlıklara sebep olabiliyor

Tahlillerle belirlenmiş kan pıhtılaşma sorunu ile beraber folat eksıklıgı yasayanlar ancak günde 3 tane folbiol alabılırler

bunun dısında hele ki hamıle değilseniz öncesi için günde bir adet o da folic plus değil sadece folik aist olarak bir adet almanız en sağlıklısı olur.

Folic plus'tan ictim bir tane bugun. O zaman devam etmeyeyim.

Folbiol alayim eczaneden.

Tesekkurler arkadasim..

Rica ederim :) folic plusu keısnlıkle doktor tavsiyesıyle kullanmak laızm bunu da yazayım :)

bir de folbiolu bişle bazı doktorlar günaşırı iç diyorlar siz gene de eczacınıza veya doktorunuza sorun :)

en kısa zamanda gelir inşallah bebiş..

Doktorum folik asit kullanmami soylediginde folbiol kullaniyorum dedim. Ok guzel dedi.

Canim sagol, amin insallah benim de bir bebisim olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…