folidoce kullananlar yardım

rapunzell13

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
8
0
6
35
Kütahya
Rabbme cok sükr 2 aylık hamişm. Doktrm folik asit ilacı verdı ve ilk kullanmamda mahfoldm. Kusma halsizlik yaptı. 24 saat boynca 6 kre kustm ve yermdn kalkamadm.1 hafta kullnmadm ilacı az önce yne aldm hapı. Kullnanlr yardmcı olrmu lütfn. Sizde de ters etki yaptmı

cnm ben hamile değilim ama şuan üçüncü kutudayım, akşam yatmadan yutuyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım hiç cnm

cnm bi arkadaşimda folik asit hiç kullanamadı bulantıdan, üstelik ablası vermişti ona, ablası eczacıdır. içmedi bıraktı. bebişi sapasağlam doğdu ve şuan 6 aylık, sanırım bu bulantı normal bir durum, kusmanın sebebi ilaç olmayabilir bakalım biraz daha dene, hep ilac sonrası oluyorsa yutma bence

Masallh rabbm herkse hayrlı saglıklı evlat versn. Normlde pek bulntm olmuyr aslnda iştahm kapalı bir seklde takvye almam grektigmi düşünyrm. Bugnde aynı olrsam kullnmam zatn. Teşekkrler

Rabbme cok sükr 2 aylık hamişm. Doktrm folik asit ilacı verdı ve ilk kullanmamda mahfoldm. Kusma halsizlik yaptı. 24 saat boynca 6 kre kustm ve yermdn kalkamadm.1 hafta kullnmadm ilacı az önce yne aldm hapı. Kullnanlr yardmcı olrmu lütfn. Sizde de ters etki yaptmı

Canım ben de kullanıyorum folik asiti ama ben de herhangi bir yan etkisi olmadı. Ben hangi doktora gittiysem folik asit çok önemli diyorlar hep. Sadece hamileyken değil hamileliği düşünen her kadının bunu önceden alması gerekiyor. Ama sende yan etki yapmış ve bu durumda benim tavsiyem mutlaka beklemeden doktorunu arayıp ne yapman gerektiğini sormalısın belki farklı bir ilaç verir.

Back
X