Gunaydin herkese.Nailsiniz benim guzel forum arkadaslarim.
Yine bir sorum var.)))
Adetime 6 gun kaldi.Daha hamileyim degilmiyim bilmiyorum.Onceki hamileliklerimde ve oncesinde folik acid icmistim.Ama sayisini unuttum kac kez icilmeli?Bir gunde kac tablet almaliyim?Birde eger hamileysem tablet sayisi cok olursa zarar etmez demi?
Onceden tesekkurler
günde bir tane almalisin. doktoruma hamile kalmayi planliyoruz dedigimde hemen yazmisti folik asit. ben hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya basladim. dogrusu boyle zaten. doktoruna danis hangisini öneriyorsa kullan gunde bir tane :) sevgiler
cok saol cnm
ben hamileyken bir gunde 3 tablet kullanmami soylemisti.
Ama simdi hamile olup olmadigimi bilmedigim icin hem bebegi agustos ayi icin planliyorum ins.
Baska arkadaslar siz nasil kullandiniz folik acidi?
Ben Folbial kullanıyorum. Rahimağzı dikiş olduğu için yarım doz. Kabız olursam diye yani. Öyle bir yan etkisi olabiliyor. Doğuma kadar devam dedi hoca. Her doktor farklışey önerebilir. Umarım senin için güzel şeyler olur :)
ben hamile kalmadan 3 ay önce başlamıştım,folbiol günde 1 tane kullanıyordum,hamile kalınca folicplus günde 1 tane içmeye devam ettim ilk 3 ay,ama yeğenime aynı hapı günde 3 kez vermiş doktoru,kişiden kişiye değişiyor sanırım,sevgiler...