KIZLAR bazilariniz beni tanir,,,doktor oldugumu bilir.bende bebegimi anensefali nedeniyle kayb etdim 6 ay gecti,ne sezeryan nede suni sanci,biraz korkak oldugum icin,arkadaslarim uyutup kurtaj yaptilar.ilk onceleri cok zordu,ama simdi kafama takmiyorum,umutluyum birgun yeni bebislerim olucak,hatta yeter diyip korunmaya baslayacagimi biliyorum,hepimiz umutlu olalim,herkezein yazilmis bir kaderi vardir,kime ne zaman vericegini ALLAH bilir...bosverip hayatini yasayin,,zaten o sirincikler birgun gelicek...olen bebeyi hatirlkadikca icimiz sisliyor,ama 10-15 yil sonrasini dusunun,,,o bebek sadece 1 ani,1 hatira olur...biri sormadigi muddette aklimiza bile gelmez..benim annemi benden onceki kizi dogtuktan sonra 1 hafta yasadi ve oldu,,,annem her yerde onun aglamak seslerini duyup deliriyormus..ama bugun o bebegi sorsam amaaaannnn diyicek...
ANENSEPHALI ye gelince 1000 de bir rastlanan ve tekrar etme orani 2% olan bisey...tek caresi gebilkten onceki 3 ay 4mg folik asit...ve polivitaminler...nedeniyse,buyuk olasikila genetik...
ANENSEPHALI ye gelince 1000 de bir rastlanan ve tekrar etme orani 2% olan bisey...tek caresi gebilkten onceki 3 ay 4mg folik asit...ve polivitaminler...nedeniyse,buyuk olasikila genetik...