ben de gebelik düşündüğüm için doktor bana folik asit verdi tahlil faan yapmadı acaba bi zararı olur mu ya benim vucudumun ihtyacı yoksa ek vitamine???
ben de gebelik düşündüğüm için doktor bana folik asit verdi tahlil faan yapmadı acaba bi zararı olur mu ya benim vucudumun ihtyacı yoksa ek vitamine???
Bende de çok sık olarak ağız yaraları (aft) çıkıyordu,detaylı bir kan taraması yaptı cildiye dr.um ve folikasit değerlerim çok düşük çıktı o nedenlede folikasite başlattı. Son 3-4 aydır folikasit içiyorum. Bu arada da bebeğe karar verdik ve korunmayı bıraktık. Aft'larım bitti kullanmaya başladığımdan beri sadece 1 kez çıktı ki,eskiden 15 günde bir tekrarlardı.
Folikasit için son zamanda tarama yaptırmadım. Ama korunmayı bıraktık bırakalı bebekte olmadı. Bu hafta sonu tekrar gidip tarama yaptıracağım.Eğer yükselme yoksa bebeğin gelmeyişini ona bağlayacağım.
Çünkü o zaman Dr.um bebek düşünüyorsan bu değerlerle hamile kalamazsın demişti.İnşallah yülsemiştir.
Dr.um bana FOLBIOL yazmıştı.Hiçbir yan etkisi yok ve aft'lar bitti o açıdan memnunum.İnşallah bebeğimde gelir.
ben de kullandım hamile kalmadan en az 3 ay öncesinden ZARARI yok diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?