folik asit hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ADAY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ADAY

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
1.565
295
363
Sinop
kızlar test yaptım bugün çift çizgi çıktı ama ben folik asit kullanmadım şimdi netten okudum hamile kalmadan önce başlanmalıymış çok önemliymiş nolcak şimdi:(

canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. doktorlar gebelikten üç ay önce başlanmasını tavsiye ediyorlar, ama kullanmayan ve sağlıklı doğum yapan bir sürü insan var. sen doktora gidinceye kadar kullan istersen, gittiğinde orada sorarsın. bazı doktorlar ilk aydan sonra gerekli görmezken bazıları dört ay veriyor. kan testini yaptır, doktorla görüş ona sorarsın. bu arada benim de açık renk hatta silikti 2. çizgi. şimdi çok şükür 30 haftalık hamileyim.

sagol cnm içimi rahatlattın zaten yarın gitmeyi düşünüyorum kan tahlili yaptırmaya bundan birbuçuk ay önce normal genel cerraha tahlillerimi yaptırmıştım gebe kalmak istiyorum die sonuçlarda b12 eksikliğim yok herşey normaldi sadece az kolestrolüm çıkmıştı.gerçi gebelikte değişebiliyor hepsini yeniden tekrar yaptırmak lazım ben şimdiden moda girdim teste çift çizgiydi ama 2.si dediğin gibi benimde çok koyu degil hamilemyim deglmym kısmetse yarın ögrencem)

Back
X