Folik asit halkında bilgisi olan?

Lakimgril

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
177
68
28
30
Hanımlar merhaba Bugün tam 12 haftalık olduk ikili test yapıldı ultrason Allah’a şükür iyi çöktü 15 gün sonra kan sonucu İçin gidicem. Kullandığım folik asit dün bitti Bugün içmedim henüz doktora sormayı unuttum kullanmaya devam edeyim mi diye. Bilgisi olan Yardımcı olabilir mi? Alıp diğer doktor kontrolüne kadar kullansam mı bilemedim

Hanımlar merhaba Bugün tam 12 haftalık olduk ikili test yapıldı ultrason Allah’a şükür iyi çöktü 15 gün sonra kan sonucu İçin gidicem. Kullandığım folik asit dün bitti Bugün içmedim henüz doktora sormayı unuttum kullanmaya devam edeyim mi diye. Bilgisi olan Yardımcı olabilir mi? Alıp diğer doktor kontrolüne kadar kullansam mı bilemedim
Ben ikili teste gittiğimde bıraktırmıştı canım doktorum. Hatta bi gün önce yeni paket almıştım onu geri iade etmiştim eczaneye.

Nasıl yani neden bırakıyosunuz ben 14 haftalığım hala kullanıyorum omega3 olanı, bana bırakmam söylenmedi

12. Haftada folik asit bırakılıyor. Demir ve multivitamin başlanıyor

folik asit doguma kadar devam ediliyor ama ıkılı testten sonra vitamine gecılınce onun ıcınde oluyor.
İkili test yapıldı 15 güne çıkar sonuç o zaman gel dedi ilaç da bitmişti folik asit 2 gündür kullanamadım yarın tekrar alıcam eczaneye gidebilirsem inşallah diğer randevuya kadar kullanayım diyorum o zaman diğer vitaminleri yazar

İkili test yapıldı 15 güne çıkar sonuç o zaman gel dedi ilaç da bitmişti folik asit 2 gündür kullanamadım yarın tekrar alıcam eczaneye gidebilirsem inşallah diğer randevuya kadar kullanayım diyorum o zaman diğer vitaminleri yazar
Aynen siz devam edin. Cunku hamileyken zaten mikrop kapilir paeazit kapilir telasi ile cok yesillik de yiyemiyoruz. Folik asitiniz eksik kalmasin 👍🏻

Back
X