Merhaba canım folik asit bebek gelişimi için önemlidir ama gebe kalmayı kolaylaştırmaz. Bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Stres yapmasan beslenmene dikkat etsen ve ovülasyonunu yeterince takip etsen yeterli diye düşünüyorum. En kısa zamanda güzel haberler alman dileğiyleKızlar 2 aydır bebek düşünüyoruz ama nasip olmadı. çevremdekilerin tavsiyeleriyle folik asit kullan diyen çok oldu. Ama kullanma diyende çok oldu :) doktora gittim yumurtalıklarımın iyi olduğunu söyledi. Gebelik düşündügümüzü söyledik banada ocean methyl folat ilacını verdi. Kullanan var mı
Ya canım aşırı sinirin etkisi var mı? Bu 2 aydır sorunlar yaşadım, ovülasyon testiyle hareket ettik ama 2 aydır inanılmaz stres sinir üst üste geldiMerhaba canım folik asit bebek gelişimi için önemlidir ama gebe kalmayı kolaylaştırmaz. Bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Stres yapmasan beslenmene dikkat etsen ve ovülasyonunu yeterince takip etsen yeterli diye düşünüyorum. En kısa zamanda güzel haberler alman dileğiyle
Ben 1,5 sene içtim arada 1-2 ay ara verdiğim de oldu kutu bitti almaya fırsat olmadı vs vs.Kızlar 2 aydır bebek düşünüyoruz ama nasip olmadı. çevremdekilerin tavsiyeleriyle folik asit kullan diyen çok oldu. Ama kullanma diyende çok oldu :) doktora gittim yumurtalıklarımın iyi olduğunu söyledi. Gebelik düşündügümüzü söyledik banada ocean methyl folat ilacını verdi. Kullanan var mı
Böyle hemen tutmaması normal mi? 2 aydır denedik olmadı ama bu süreçte üstümde çok gerginlik stres oldu. Ve birde en yakınımdan şaka amaçlı bebekle ilgili beni inanılmaz derecede kırıcı bi laf söyledi hepten psikolojimi bozduBen 1,5 sene içtim arada 1-2 ay ara verdiğim de oldu kutu bitti almaya fırsat olmadı vs vs.
Vücıdun da buna ihtiyacı var gebelik düşünmeseniz bile kullanın ne olacaksadece önemli nokta günlük alınan miktar. Sanırım 400 mikrogramdı. Yine bi araştırın.
Miligram değil ama altını çizeyim…
Teşekkür ederimFolik asit gebelik öncesi 3 ay sonrası 3 ay kullanılıyor zaten .
Stres gebeliği engeller
Evet stres yapmamak lazım ben kimyasallarımı ve kaybımı genelde stres yüzünden yaşadım. Çocuk sahibi olsan da stresli olduğunda tutunamayabiliyor canım. Bu arada 2 aydır deniyormuşsunuz sağlıklı bireylerde korunmasız 8 ay ilişkinin sonunda %70-80 hamile kalma oranın oluyor. Ben 1 sene 4 ay uğraştım mesela sağlıklı gebeliğim olana kadar. Allah en kısa sürede nasip etsin canımYa canım aşırı sinirin etkisi var mı? Bu 2 aydır sorunlar yaşadım, ovülasyon testiyle hareket ettik ama 2 aydır inanılmaz stres sinir üst üste geldi
OhooooBöyle hemen tutmaması normal mi? 2 aydır denedik olmadı ama bu süreçte üstümde çok gerginlik stres oldu. Ve birde en yakınımdan şaka amaçlı bebekle ilgili beni inanılmaz derecede kırıcı bi laf söyledi hepten psikolojimi bozdu
HahaOhoooozaten bu yüzden olmamıştır ben aynı haltı yedim 18 ay sonunda hamile kaldım
İstersen başta bi baktır hormonlarına falan
Sıkıntı yoksa denemeye devam et ama kafadan at kesinlikle
Yoksa olmayacak bunu unutma
1 sene 4 ay sonra mı oldu bebekEvet stres yapmamak lazım ben kimyasallarımı ve kaybımı genelde stres yüzünden yaşadım. Çocuk sahibi olsan da stresli olduğunda tutunamayabiliyor canım. Bu arada 2 aydır deniyormuşsunuz sağlıklı bireylerde korunmasız 8 ay ilişkinin sonunda %70-80 hamile kalma oranın oluyor. Ben 1 sene 4 ay uğraştım mesela sağlıklı gebeliğim olana kadar. Allah en kısa sürede nasip etsin canım
Sigara alkol hiç kullanmıyoruz2 ay çok kısa bir süre stresten uzak durup biraz kafa olarak kendini rahat bırakman lazım bence. Bir de beslenmene dikkat et, karbonhidrattan uzak durmaya gayret et. Sigara tüketimi varsa azalt(eşin de hatta) Yürüyüş de önemli. Yani bildiğin kaliteli bir hayat kısaca
Bir süre daha olmazsa o zaman hormonlarına va baktırmak için doktora gidersin canım.
Evet tabiki doğal yollarla hamile kaldım önceki gebeliğimi 9. Haftada kalbi durduğu için kaybettim kürtaj olduktan 4 ay sonra da tekrar hamile kaldım gayet sağlıklı şükür 16 haftalığız şuan1 sene 4 ay sonra mı oldu bebekyani doğal yollarla mı oldu
Çok sevindim senin adına rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet tabiki doğal yollarla hamile kaldım önceki gebeliğimi 9. Haftada kalbi durduğu için kaybettim kürtaj olduktan 4 ay sonra da tekrar hamile kaldım gayet sağlıklı şükür 16 haftalığız şuanSenin daha 2 ay olmuş umutsuzluğa kapılacak bir şey yok tabiki daha erken olursa daha iyi olur senin için ama 2 sene denemeye kadar doktorlar normal karşılıyor. Bu arada şansını yükseltmek için mutlaka ovülasyon çatlama vs tarihlerini takip et istersen ilişki sonrası beline yastık vs de koyabilirsin ben yastığı denemedim de bazı insanlar deniyor. Hamile kaldığında buralarda olursan mutlaka yaz güzel haberlerini bizde alalım inşallah
OhaaaHahakız en yakın arkadaşım bana geldi börek çörek kısır yaptım kısır yaparken kısır çok yiyorsun acaba gerçekten kısır mısın dedi bana dünyam başıma yıkıldı. O yüzden bu süreçte inanılmaz stresli ve gergin oldum. Bu arada sen test yaptırmışmıydın hormonlarına bakıldı mı
At özelden bekliyorumOhaaa
O ne dangalaklık afedersin ama yani bence mesafe koy
Benim hikayem çok uzunsana özelden atayım burda anlatmıştım ben hangi süreçlerden geçtiğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?