• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Folik asit kullanımı gebelik oluşmasını hızlandırır mı?

Ciceksaclikizz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2024
15
4
6
28
Kasım ayında kullanmaya başlamıştım
3 aydır bebek deniyoruz
Bat 14 Aralık inşallah bu ay oluşur çok umutluyum🙏🏻
Ara ara mide bulantısı oluyor göğüs hassasiyeti var

folik asiti gebelik planlamadan en az 3 ay once kullanmaya baslayin diyorlar. Folik asitin etkisi folikuller uzerine 3 ayda geciyormus. Ben denemye basladigimizin 3. Ayindan itibaren kullanmaya basladim su an 8. Aydayim ortada bisi yok :(

Kasım ayında kullanmaya başlamıştım
3 aydır bebek deniyoruz
Bat 14 Aralık inşallah bu ay oluşur çok umutluyum🙏🏻
Ara ara mide bulantısı oluyor göğüs hassasiyeti var
Merhaba folik asitle ilgili mi değil mi bilemem ama kullanmaya başladıktan iki ay sonra hamile kaldım ben şubattan beri deniyorduk ağustosta kimyasal gebelik yaşadım sonra folik asite başladım başladıktan iki ay sonra da eylülde son adetim gördüm sonrasında hamile kaldım 🌸

ben de folik asit kullanmaya başladıktan 3 ay sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. doğum yapalı henüz 2 hafta oldu. Şahsen faydası olduğunu düşünüyorum. :KK66:

Merhaba folik asitle ilgili mi değil mi bilemem ama kullanmaya başladıktan iki ay sonra hamile kaldım ben şubattan beri deniyorduk ağustosta kimyasal gebelik yaşadım sonra folik asite başladım başladıktan iki ay sonra da eylülde son adetim gördüm sonrasında hamile kaldım 🌸
Tebrik ederim 🙏🏻 sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️

folik asiti gebelik planlamadan en az 3 ay once kullanmaya baslayin diyorlar. Folik asitin etkisi folikuller uzerine 3 ayda geciyormus. Ben denemye basladigimizin 3. Ayindan itibaren kullanmaya basladim su an 8. Aydayim ortada bisi yok :(
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah yeni yıl bize uğurlu gelsin 🙏🏻❤️

Back
X