M Masumm Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2023 243 44 13 31 13 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Masumm #1 Kızlar geçmiş hamileliklerinizde bilginiz olmadığı için folik asit kullanmadığımız oldu mu sorun oldu mu çocukta falan
Kızlar geçmiş hamileliklerinizde bilginiz olmadığı için folik asit kullanmadığımız oldu mu sorun oldu mu çocukta falan
M i h r a Güçlüyüm ama kalbim hassas. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2019 2.058 4.530 133 🦀 15 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Masumm #2 Masumm .!.: Kızlar geçmiş hamileliklerinizde bilginiz olmadığı için folik asit kullanmadığımız oldu mu sorun oldu mu çocukta falan Genişletmek için tıkla... Merhaba hamileliğimden önce folik asit kullanmaya başladım hamilelikte de folik asit kullanmaya devam ettim Herhangi bir sıkıntı olmadı doktorların önerdiği bir vitamin zaten folik asit çocuğun İlk 3 ay nörolojik gelişimi için önemli rol oynuyor
Masumm .!.: Kızlar geçmiş hamileliklerinizde bilginiz olmadığı için folik asit kullanmadığımız oldu mu sorun oldu mu çocukta falan Genişletmek için tıkla... Merhaba hamileliğimden önce folik asit kullanmaya başladım hamilelikte de folik asit kullanmaya devam ettim Herhangi bir sıkıntı olmadı doktorların önerdiği bir vitamin zaten folik asit çocuğun İlk 3 ay nörolojik gelişimi için önemli rol oynuyor
Mehrii34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2017 9.921 En iyi cevaplar 1 5.183 198 15 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Masumm #3 Gebelik yaşamadım henüz ama süpriz bir gebelikse hemen başlanmalı doktorunuz zaten hemen söylğcektir