folik asit kullanımı

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
398
kızlar selam
hamılelık planlayıp da öncesinde folik asit kullananlar var mı
ben ıkı haftadır kullanıyroum karnım acayip şişti sizde de oldu mu böyle durumlarrakannehir

ben 10 gündür kullanıyorum nisan orası gibi düşünüyoruz, ben de de 3 gün ishal oldu gaz ile birlikte ama sonrasında çok iyiyim 2 ay daha kullanacağım... belki başka bir şeydendir.

kızlar selam
hamılelık planlayıp da öncesinde folik asit kullananlar var mı
ben ıkı haftadır kullanıyroum karnım acayip şişti sizde de oldu mu böyle durumlarrakannehir

canım slm ben 1.5 yıldır kullanıyorum içim dısım folik asit oldu 2 aydırda kullanmıyorum evet banada şışkınlık yapıyor flobiol kullanıyorum

neden okadar uzun süredir kullanıyorsun
dr önerısıyle mı
teşekkür ederim cvp için

neden okadar uzun süredir kullanıyorsun
dr önerısıyle mı
teşekkür ederim cvp için

canım slm hamile kalamıyorum 1.5 yıldır kullanıyorum dr. zararı yok dedi tedavi vs. derken kalırım umuduyla kullandım 2 aydır içmiyorum ama martta baslıyacagım çünkü tüpe geçecegim nisanda sevgiler..sen en zamandır istiyosun bebek canım

canım slm hamile kalamıyorum 1.5 yıldır kullanıyorum dr. zararı yok dedi tedavi vs. derken kalırım umuduyla kullandım 2 aydır içmiyorum ama martta baslıyacagım çünkü tüpe geçecegim nisanda sevgiler..sen en zamandır istiyosun bebek canım

hmm anladım inşallah Allah gönlüne göre verir canım .kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına.
ben mart sonu korunmayı bırakacağım .daha hiç denemedik bebek işini yeni karar verdık b akalım ne olucak.

hmm anladım inşallah Allah gönlüne göre verir canım .kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına.
ben mart sonu korunmayı bırakacağım .daha hiç denemedik bebek işini yeni karar verdık b akalım ne olucak.

umarım sende ugrasmadan kısa zamanda hamile kalırsın çnkü ugraşmak çok zor artık insan yoruluyor

umarım sende ugrasmadan kısa zamanda hamile kalırsın çnkü ugraşmak çok zor artık insan yoruluyor

evet haklısın canım ama Allah gönlüne göre verecek sonunda emin ol.
ben de panık atak hastasıyım bu yuzden hep erteledık şimdi nasıl olucak bılmıyorum panık atak ve hamılelık?eyvahedigeldismile

slm canım bende folic plus kullanıyorum 5 aydır.hiçbir yan etkisi yada zararı yok bende olmadı olduğunuda hiç duymadım.doktor bana gunde 2 tane yeterli sabah1 akşam1 dedi.hamile olunca 3e çıkaracağız.

slm kıslar bende 2 gündür kullanmaya başladım ama günde 1 tane alıyorum ben yani içinde 50 tane var ama bana günde 1 kullan denildi değişiyomu anlamadım 2 kerede alan varmış bilmiyorumkismile

valla canım ben hamile kalmadan önce yaklaşık 8 ay içtm folbiol..hiç bir yan etkisini görmedim açıkçası..şu an folicplus içiyorum..

bende yillarca kullandim folic asit,bildigim kadariyla kadinlarin korunmadiklari donemin tamaminda kullanmalari gerekiyor,sakincasindan cok faydasi var.Benim hatirladigim bir yan etkisi olmadi.

3 aydır kullanıyorum çok uykum geliyor ilaçtanmıdır bilmiyorum ama başka bir yan etkisini görmedim vitamin olduğu için zararı geleceğini düşünmüyorum

herkeste değişik etkiler yapıyor desenizeakannehir

:))

zararı yok evet yararı var oldukça

bana da dr gunde 3 adet dedı ama ben karnım çok şiştiği için ıkı adet alıyorum duymasın:)))

f.... plas kullanıyorum ben de

hepinize teşekkürler yorumlar içinzemuszemus

evet haklısın canım bana f..plus ı gunde 3 adet verdı dr um

kizlar gunluk almaniz gereken folic asit miktari 400 microgram (0.4 milligram) dir.Farkli markalarin gramajlari farkli,dikkat edin.

Dr um bana elevit yazdı.Vitamin yüklü,folik asit te içeriyor.Elevit te günde 1 tane alınıyor.

Back
X