kizlar ben hamile degililm ama hamile kalmadan6;7 ay once folik asit kullanmak gerektigini biliyorum. yurt disinda yasiyorum burada doktorlar vitamin almaya cok karsi. bu yuzden doktorumdan istdim vermedi. bende eczaneden kendim aldim AMA GUNDE 3 KEZ KULLANDIM BU AY HAMILE KALABILIRIM ACABA SAKINCASI VARMI. ACIL CEVAP KOTU OLURMU ZARARI NE OLUR fisfisfis
kizlar ben hamile degililm ama hamile kalmadan6;7 ay once folik asit kullanmak gerektigini biliyorum. yurt disinda yasiyorum burada doktorlar vitamin almaya cok karsi. bu yuzden doktorumdan istdim vermedi. bende eczaneden kendim aldim AMA GUNDE 3 KEZ KULLANDIM BU AY HAMILE KALABILIRIM ACABA SAKINCASI VARMI. ACIL CEVAP KOTU OLURMU ZARARI NE OLUR fisfisfis
meraba canim ..ben anlamadim burdaki eczaneler recetesiz ilac vermez sana nasil verdiler..acaba vitamin yerine gectigi icinmi verdiler...bana doktorum verdi folik asit kullaniyorum bence doktoruna soylesen yazardi..ha birde gunde 1 tane alman lazimde 2 bile almayin dedi doktorum fazla geliyormus....bence doktorunla gorus.....
ya farnsadaki doktorlari bilirsin sende. gerek yok afrikada yasamiyosunki her vitamini aliyosun dedi. hamile kalmadan 3 ay once falan dedim dalga gecti. eczaneden aldim tabiki vitamin oldugu icin verdi yoksa vermezdiki. ama bende fazla kullandim ama gecen aydi bu ay eczaciyla gorustum tam alatti gunde 1 diye
bana günde 3 tane dedi dr.bende de kabızlık yaptıbi de benim anlamadığım sürekli kullanıcakmıyız folic asidi?yani 1 yıl hamile kalamassam 1 yıl devammı edicem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?