Gebeliğe Hazırlık Folik asit tavsiyesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Smnrl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
128
46
28
31
Kızlar merhaba ben gebelik için folik asite başlamayı düşünüyorum da kullanıpta memnun kaldığını gebeliğinizi kolaylaştıran folik asit önerisi olan var mı ?

folık asit gebe kalmanı kolaylaştırmaz vucut için olmasıı gereken bir madde ,

şuan aldıgım vitamının içinde de folıkasit var meselaa ama gebelık falan düşünmüyorum ,

kullanmanın sana ve gelecek olan bebege çok faydası var

Ben bir ara inofolic combi kullandım. Şimdi de q-folin kullanıyorum.

Kızlar merhaba ben gebelik için folik asite başlamayı düşünüyorum da kullanıpta memnun kaldığını gebeliğinizi kolaylaştıran folik asit önerisi olan var mı ?
Folik asit çok önemli fazlası otizm riskini artırıyor. Ocean methyl folat tavsiye ederim temiz içerik.. doktoruna danışıp alabilirsiniz.ben içeriye önem veriyorum

Vınalac oneirirm içinde probiyotık bagışık güçlendirici mikroorganızma var zencefil var ekstradan
Çok güzel bir folık asit

Innate kullanıyorum. Omega3ü filan var ekstradan.

Hamilelik öncesi z fol kullandım doktor tavsiyesiyle

Kesinlikle Folattro. İşlenmemiş saf folat
İçeriyor. Tüp bebek doktorum önermişti ikincisinde kendi isteğimle hep onu kullandım.

Kızlar iki tane folik asit kullanılır mı? Bana doktor prenatal life verdi daha önceki doktorum inofolic combi vermişti onu da kullanmak istiyorum doktora sormayı unuttum ikisi fazla mı gelir sizce

Innate kullanıyorum. Omega3ü filan var ekstradan.
İnnate gebelik öncesi de kullanılabilir mi? İçeriğine baktım çok zengin, fiyatı da uygun.
Şuan prowomen kullanıyorum, fiyatı çok yüksek olduğu için başka bir takviye arıyorum

İnnate gebelik öncesi de kullanılabilir mi? İçeriğine baktım çok zengin, fiyatı da uygun.
Şuan prowomen kullanıyorum, fiyatı çok yüksek olduğu için başka bir takviye arıyorum
Ben öncesinde prowomen kullandım. Innateyi gebelikle başladım. Doktora sormak lazım. 🤗

Back
X